1. Haberler
  2. Magazin
  3. Dilan Polat’ın Yasal Sorunları ve Sosyal Medya Tartışmaları

Dilan Polat’ın Yasal Sorunları ve Sosyal Medya Tartışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat’ın Gündem Olan Olayları

Kara para aklama ve suç işlemek amacıyla örgüt kurma suçlarından yargılanan Polat çiftinin, devlete 295 milyon lira vergi kaybına uğratmakla suçlandıkları biliniyor. Ancak tüm bu yasal sorunlara rağmen, Dilan Polat ve eşi gösterişli hayatlarına devam ediyorlar.

Tahliye edildikten sonra sosyal medya platformlarına hızlı bir dönüş yapan Dilan Polat, şimdi de “Hayasızca hareket” soruşturmasıyla gündeme geldi. Beşiktaş’taki bir eğlence mekanında, kız kardeşiyle dudak dudağa öpüşmesi, toplumsal normlar açısından tepki çekti. Sosyal medyada yayımlanan bu görüntülerin ardından Dilan Polat, gözaltına alındı fakat adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat, kardeşiyle olan o anı şu sözlerle açıkladı: “Kötü bir gündü dün. O an bir anlık sevgiyle yanağından öpmek isterken denk geldi.” Bu olayın ardından sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

Ayrıca, yaşadığı psikolojik zorlukları da dile getiren Polat, “Ben iyi değilim. Çok ciddi travmalarım var. Ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum.” şeklinde bir açıklama yaptı. Sağlık durumu ile ilgili olarak, “Dün biraz kısmi felç geçirdim. 3 kere bayılmışım, çok zordu.” ifadelerini kullandı.

“UNUTULMAK İSTİYORUM”

Dilan Polat, yaşadığı zorlukları ve sürekli gündemde olmanın baskısını şu şekilde aktardı: “Unutulmak istiyorum, tek istediğim bu. Dışarısı çok zormuş.” Son olarak, hayattan beklediği en önemli şeyin normal bir yaşam sürdürebilmek olduğunu belirterek, “Lütfen artık normal hayatımı yaşayabileyim.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Dilan Polat’ın Yasal Sorunları ve Sosyal Medya Tartışmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!