1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Mourinho’nun İstanbul’daki Yaşamı ve Alışkanlıkları

Jose Mourinho’nun İstanbul’daki Yaşamı ve Alışkanlıkları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jose Mourinho’nun İstanbul’daki Yaşamı

Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho’nun Türkiye’deki hayatı, İngiliz basınında geniş bir şekilde yer buldu. Avrupa Ligi’nde oynanacak Manchester United maçı öncesinde İstanbul’da tecrübeli teknik adamla bir araya gelen Daily Mail muhabirleri, Mourinho’nun kaldığı otelden, yediği yemeye ve özel yaşamına dair birçok ayrıntıyı paylaştı. İşte Daily Mail’de yer alan detaylar ve Mourinho ile yapılan buluşmanın anlatımları:

Eski Chelsea, Tottenham ve Manchester United’ın patronu olan Mourinho, İstanbul Boğazı kıyısındaki ünlü Four Seasons Hotel’de konaklıyor. Gecelik fiyatların en düşük 1.000 Pound’dan başladığı bu lüks oteli tercih eden Mourinho, Fenerbahçe’den kazandığı 10 milyon Pound ile ultra lüks bir yaşam sürdürüyor. İstanbul’un Avrupa yakasında yer alan bu 19. yüzyıl sarayındaki süitinden Boğaz manzarası, Fenerbahçe’nin merkezi olan Asya yakasına kadar uzanıyor.

Mourinho, sabahları düzenli olarak yüzdüğü havuzda güne başlıyor. Ardından, şoförü Can Bartu tarafından tesislere götürülüyor. ‘Beşiktaş Sokaklarında Döner Yiyor’ 61 yaşında olmasına rağmen hâlâ enerjik ve karizmatik bir şekilde konuşan Mourinho, yeni şehri hakkında şu ifadeleri kullanıyor: ‘İstanbul’a aşığım çünkü Londra gibi ama daha güzel bir havası var.’ Fenerbahçe, onun için şehrin en iyi evini kiralamaya hazırdı ancak Mourinho, daha pratik bir yaşam tarzı olduğu için otel hayatını tercih etti.

Mourinho’nun pişirebildiği tek şey çırpılmış yumurta; bunun dışında, otelden birkaç yüz metre ötedeki Beşiktaş’ın kalabalık sokaklarına giderek favori dönercisinde yemek yiyor. Oradaki personel, Mourinho’nun tek başına yemek yerken çekilmiş fotoğraflarını gösteriyor ve Mourinho’nun kendilerinden bu fotoğrafları paylaşmamalarını istediğini belirtiyor.

‘Tavuk Çorbası, Margarita Pizza’ Otel personeli, Mourinho’nun akşam yemeklerinde hep aynı yemeği sipariş ettiğini söylüyor: Tavuk çorbası, ardından Margarita pizza, dondurma ve maden suyu. Bu basit zevkler, Mourinho’nun lüks içinde yaşadığı bir otelin sunduğu olanaklarla birlikte, bir krala layık bir sarayda geçirdiği günlerin tadını çıkardığını gösteriyor. Old Trafford’daki 935 günlük saltanatının ardından, yaşadığı Manchester’daki Lowry Hotel’in kalitesinden oldukça farklı bir ortamda bulunuyor.

Kaynak: Sözcü

Jose Mourinho’nun İstanbul’daki Yaşamı ve Alışkanlıkları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!