1. Haberler
  2. Gündem
  3. Batman’da Aralıksız Hapşıran Anne, Tedaviyle Sağlığına Kavuştu

Batman’da Aralıksız Hapşıran Anne, Tedaviyle Sağlığına Kavuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Batman’da Aralıksız Hapşıran Anne, Sağlığına Kavuştu

Batman’da yaşayan 24 yaşındaki Benazir Aydın, aralıksız devam eden hapşırma şikayeti nedeniyle Ankara’ya sevk edildi. İki çocuk annesi Aydın, tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştu. Aydın’a, sinir damarlarına yapılan enjeksiyonlar sayesinde hapşırıkları durduruldu.

Seyitler Mahallesi’nde ikamet eden Benazir Aydın, 18 Eylül tarihinde aniden hapşırmaya başladı. Bu şikayetinin durmaması üzerine hastaneye başvurdu. İlk müdahalelerde doktorlar, Aydın’a serum tedavisi uygulayarak taburcu etti. Ancak zaman geçtikçe hapşırıkları giderek arttı ve yaşam kalitesi ciddi şekilde etkilendi.

Hapşırık nöbetinin nedeni belirlenemeyen Aydın, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kapsamlı bir tedavi sürecine alındı. SİNİR DAMARLARINA 4 KEZ ENJEKSİYON YAPILDI

18 Eylül’den itibaren kesintisiz hapşıran Benazir Aydın, 2 Ekim’de Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yapılan detaylı tetkikler ve uygulanan tedavi ile Aydın, tam 35 gün sonra hapşırık nöbetinden kurtulmayı başardı. Sinir damarlarına toplamda 4 kez yapılan enjeksiyonlar sayesinde hapşırıklarının sona erdiği öğrenildi.

‘ALLAH’IMA ÇOK ŞÜKÜRLER OLSUN’

Sağlığına kavuştuğunu belirten Benazir Aydın, duygu dolu bir şekilde şunları ifade etti: “Allah’ıma çok şükürler olsun. Doktorlarıma ve sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı’na da minnettarım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim. Dua eden herkesten Allah razı olsun.”

Kaynak: Sözcü

Batman’da Aralıksız Hapşıran Anne, Tedaviyle Sağlığına Kavuştu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!