1. Haberler
  2. Magazin
  3. Çağla Şıkel’in Ergenlik Dönemi Anıları ve Sağlık Sorunları

Çağla Şıkel’in Ergenlik Dönemi Anıları ve Sağlık Sorunları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Bambaşka Sohbetler’ programına katılan ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, büyük oğlu Kuzey’in ergenlik dönemindeki zorlu anlarını dinleyicileriyle paylaştı. Annesinin yaşadığı sinir krizi anısını samimiyetle anlatan Şıkel, ergenlik döneminin getirdiği zorluklarla başa çıkmanın ne kadar zor olduğunu vurguladı.

“KAPIYI KIRDIM, BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ”

Şıkel, o dönem yaşadığı duygusal patlamaları şu sözlerle dile getirdi: “Cinnet geçirmedim mi? Tabii ki de geçiriyorum. Kapıları kırmadım mı? Kırmışımdır. Kapı kırdım, bir şey değişti mi? Asla değişmedi. Demek ki o kapıyı kırmak sadece benim elime zarar veriyor. Elimi de kırdım. Gerçekten öyle vurmuşum. Ne oldu? Çocuk orada bilgisayar oynamaya devam etti, ben gittim atel taktırdım.”

Ünlü manken, bu süreçte öğrendiklerini de paylaşarak, “Baktım ki o el oraya vurulmayacak. ‘Bir ergenle inatlaşma’ demişlerdi, ondan beklediğin şey saygı ve değer. Alamayacaksın Çağla, uğraşma. O esnada olmayacak” ifadeleriyle ergenlik döneminin getirdiği zorbalıkları kabul etti.

Çağla Şıkel'in Ergenlik Dönemi Anıları ve Sağlık Sorunları

Çağla Şıkel, aşırı spor yapmanın sağlık üzerindeki olumsuz etkilerini de anlattı. Kalça eklemlerinde geri dönüşü olmayan bir sorun yaşadığını belirten Şıkel, “İyi bir örnek değilim. Kalça eklemini fazla kullanmamdan kaynaklı geri dönüşü olmayan bir eklem problemi yaşıyorum. Kalçalara fazla yüklenmek, aşırı squatlar yapmak, yıllarca yapmak, hiç durmak bilmemek… Hayat tarafından durduruldum.” şeklinde konuştu.

Şıkel, fizik tedavi sürecinin zorluklarını da dile getirerek, “Her şeyin fazlası zarar. Şimdi çok uzun sürecek bir fizik tedavi dönemindeyim ve bu süreçte kalça eklemlerime fizik tedavi haricinde hiçbir hareket yapmamam gerekiyor. Çok ağladım, kabul etme sürecim zor oldu. Biraz daha ilerleseydi, protez bile konuşuldu. Bundan sonra kendimi pamuklara sarma dönemindeyim. Spordan aldığım haz, enerji, mutluluk; beni hiç yanıltmayan bir arkadaştı.”

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ, 2008 yılında hayatlarını birleştirmişti. Çiftin, Kuzey ve Uzay adında iki çocukları bulunuyor. Evlilikleri 2015 yılında sona ermiş olsa da, çocukları için sık sık bir araya gelmeyi ihmal etmiyorlar.

Çağla Şıkel'in Ergenlik Dönemi Anıları ve Sağlık Sorunları

Kaynak: Sözcü

Çağla Şıkel'in Ergenlik Dönemi Anıları ve Sağlık Sorunları

Çağla Şıkel’in Ergenlik Dönemi Anıları ve Sağlık Sorunları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!