1. Haberler
  2. Gündem
  3. Fatih Erbakan’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Sert Tepki

Fatih Erbakan’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Erbakan’dan Sert Tepki

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı’nın önemli ortaklarından MHP lideri Devlet Bahçeli‘nin, terör örgütü PKK’nın lideri Abdullah Öcalan‘ın TBMM kürsüsünden örgütün feshedildiğini açıklaması gerektiğine dair yaptığı çağrıya sert bir şekilde yanıt verdi. Erbakan, sosyal medya platformları üzerinden yaptığı paylaşımda Bahçeli’nin bu önerisini “ağır bir darbe” olarak nitelendirdi.

Erbakan, Öcalan’ın Kürt halkını temsil etmediğini vurgulayarak, bu konuda muhatap olarak siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını (STK) işaret etti. Ayrıca, teröre karşı asla ödün verilmeyeceğinin altını çizen Erbakan, milletin birlik ve beraberliğinin korunacağına dair güçlü bir mesaj verdi.

Erbakan’ın açıklaması şu şekilde:

“Devlet Bahçeli’nin, terörist başı Abdullah Öcalan’ın İstiklal Harbimizi yürütmüş olan TBMM’de konuşmasına yönelik teklifi, milletimizin terörle mücadelesine ve şehitlerimizin aziz hatırasına ağır bir darbe niteliğindedir. Böyle bir şeyin teklif edilmesi bile tahayyül dahi edilemez. Eğer bir muhatap aranıyorsa, Kürt halkının temsilcisi terörist elebaşı değil; siyasi partiler, STK’lar, kanaat önderleri ve bölgedeki vatandaşlarımızdır. Şehitlerimizin kanlarıyla vatan yaptığımız bu topraklarda, teröre asla taviz verilmeyecek, milletimizin birlik ve beraberliği daima korunacaktır.”

Kaynak: Sözcü

Fatih Erbakan’dan MHP Lideri Bahçeli’ye Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!