1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ümit Özdağ’dan Devlet Bahçeli’ye Sert Eleştiriler

Ümit Özdağ’dan Devlet Bahçeli’ye Sert Eleştiriler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümit Özdağ’dan Çarpıcı Açıklamalar

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM Grup Toplantısı’ndaki konuşmasını eleştirerek, Bahçeli’nin ifadelerinin “tam bir siyasal cinnet” niteliğinde olduğunu ifade etti.

“İTİRAF EDİN” diyen Özdağ, Abdullah Öcalan’ın PKK üzerindeki fiili otoritesinin kalmadığını belirterek, “Öcalan’ın ne demesini bekliyorsunuz? ‘Hadi silahlarınızı gömün, barış yapalım’ mı demesini istiyorsunuz? Öncelikle Türk milletine itiraf edin, Öcalan’a bu konuşmayı yapması için ne verdiniz?” şeklinde konuştu.

Ümit Özdağ, Bahçeli’nin açıklamalarının ardından toplumda ciddi bir infial oluştuğunu, vatanseverlerin ve Türk milliyetçilerinin derin bir hayal kırıklığı yaşadığını vurguladı. Türkiye’nin terörle mücadeledeki konumunun geriye düşürülmeye çalışıldığına dikkat çeken Özdağ, “Terörist başını Meclis’e çağırmak, sadece kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimize değil, büyük Türk milletine, Gazi Meclis’imize ve Cumhuriyet’imize karşı bir hakarettir.” ifadelerini kullandı.

Zafer Partisi olarak Cumhuriyet’i ve devleti koruma, oluşan tehditleri millete anlatma ve bunlara kararlılıkla karşı koyma misyonlarını sürdüreceklerini kaydeden Özdağ, Öcalan’a verilen tavizlere karşı durduklarını dile getirdi.

Kaynak: Sözcü

Ümit Özdağ’dan Devlet Bahçeli’ye Sert Eleştiriler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!