1. Haberler
  2. Dünya
  3. FBI, Sızdırılan Gizli Belgelerle İlgili Açıklama Yaptı

FBI, Sızdırılan Gizli Belgelerle İlgili Açıklama Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

FBI’den Gizli Belgelerle İlgili Açıklama

FBI, sızdırılan gizli belgelerle ilgili bir açıklama yaparak, bu konudaki soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Açıklamada, “FBI, gizli belgelerin sızdırıldığı iddiasını araştırıyor ve bunun için Savunma Bakanlığı ile İstihbarat Topluluğu’ndaki ortaklarıyla yakın bir işbirliği içinde çalışıyor. Bu devam eden bir soruşturma olduğu için başka bir yorumda bulunamıyoruz.” ifadeleri yer aldı.

Middle East Spectator tarafından 18 Ekim’de Telegram üzerinden paylaşılan belgelerde, ABD istihbaratına ait olduğu öne sürülen bazı bilgiler yer alıyor. Bu belgelerde, 15-16 Ekim tarihlerinde İsrail Hava Kuvvetleri’nin İran hedeflerine yönelik planları ve stratejileri hakkında detaylı bilgilere ulaşıldığı bildirildi. Özellikle, İran’a yönelik olası saldırı planları, mühimmat ikmali ve askeri tatbikatların detaylarına yer verildiği ifade edildi.

İran bağlantılı bir Telegram hesabından yapılan açıklamada ise, İsrail ordusunun İran’a karşı saldırı hazırlıkları çerçevesinde savaş uçakları, insansız hava araçları ve karadan havaya füzelerle çeşitli tatbikatlar gerçekleştirdiği iddiaları gündeme getirildi.

Beyaz Saray, sızdırılan ABD istihbarat belgeleri konusunda derin bir endişe duyduğunu ifade ederek, bu olayın titizlikle incelendiğini duyurdu.

Kaynak: Sözcü

FBI, Sızdırılan Gizli Belgelerle İlgili Açıklama Yaptı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!