1. Haberler
  2. Magazin
  3. Shakira ve Pique’nin Ayrılığı: Son Gelişmeler ve İddialar

Shakira ve Pique’nin Ayrılığı: Son Gelişmeler ve İddialar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shakira ve Pique’nin Ayrılığı Üzerine Son Gelişmeler

Shakira ve Pique'nin Ayrılığı Üzerine Son Gelişmeler

Shakira, Haziran 2022’de Gerard Pique ile 11 yıllık ilişkilerinin sona erdiğini duyurdu. Bu beklenmedik ayrılık, Pique’nin sadakatsizliğine dair iddiaların ortaya atılmasıyla daha da dikkat çekici hale geldi. Şarkıcı, ayrılığının ardından çıkardığı şarkılarda Pique’ye göndermeler yaparak onu “Voldemort” gibi lakaplarla anmayı tercih etti. Ancak Pique, bu suçlamalara karşı sessizliğini bozarak, Shakira’nın ayrılık hikayesini çarpıttığını belirtti.

‘ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL’

CNN’e verdiği röportajda Pique, “Sonuçta, gerçek ya da olanlar anlatıldığı gibi değil. Ben bu durumu kontrol edemem” dedi. Eski futbolcu, hayatında mutlu olduğunu ve yeni ilişkisiyle ilgili olumlu duygular beslediğini dile getirerek, “Sevdiklerim, ailem ve arkadaşlarım çevremde. Onlar seni gerçekten tanıyor ve bu bana büyük bir huzur veriyor” ifadesini kullandı.

Shakira ve Pique'nin Ayrılığı: Son Gelişmeler ve İddialar

Shakira ve Pique’nin Milan ve Sasha adında iki çocuğu bulunuyor. Pique, şu anda kendisinden 12 yaş küçük olan Clara Chia Marti ile birlikte. Shakira, Pique’nin yeni sevgilisine de şarkılarında dolaylı göndermelerde bulunmuştu; ancak Pique, bu durumun kendisi üzerinde bir etkisi olmadığını ve hayatında mutlu olduğunu vurguladı.

PİQUE’NİN YENİ AŞKI CLARA CHIA

Pique, yeni sevgilisi Clara Chia ile ilişkisini gizlememeye karar verdi. 25 yaşındaki Clara, Pique’nin sahibi olduğu Kosmos adlı şirkette çalışıyor. Çift, 2023 yazında Pique’nin daha önce Shakira ile birlikte yaşadığı eve taşındı. 2023 yılı Ocak ayında ortaya çıkan bir video, Pique’nin yeni ilişkisi hakkında spekülasyonlara yol açmıştı. Bu videoda Clara, Shakira ile hala birlikte olduğu dönemde Pique’nin evinde bir Zoom görüşmesi sırasında arka planda yer aldı. O dönem Shakira’nın çocuklarıyla birlikte yurtdışında olduğu biliniyor.

‘ÇİLEK REÇELİ’ TEORİSİ

Shakira ve Pique'nin Ayrılığı: Son Gelişmeler ve İddialar

Ayrılıkla ilgili başka bir söylenti de “çilek reçeli” teorisiydi. İddialara göre Shakira, Pique’nin sadakatsizliğini evde bulunan çilek reçelinin bitmiş olmasından anlamıştı. Çünkü Pique’nin çilek reçelini sevmediği biliniyordu. Ancak Shakira, bu teoriyi daha sonra yalanladı. Pique, ayrılıktan sonra hayatında huzuru bulduğunu ve çevresindeki insanlarla mutlu olduğunu belirtti. “Hayatımda kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatım boyunca hayalini kurduğum kulüpte 20 yıldan fazla futbol oynadım, harika çocuklarım ve muhteşem bir ailem var,” diye ekledi.

Shakira ve Pique’nin ayrılığı ve sonrasındaki gelişmeler, hem magazin dünyasında hem de sosyal medyada büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Kaynak: Sözcü

Shakira ve Pique’nin Ayrılığı: Son Gelişmeler ve İddialar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!