1. Haberler
  2. Spor
  3. Fred Rodrigues’in Manchester United Maçı Öncesi Açıklamaları

Fred Rodrigues’in Manchester United Maçı Öncesi Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fred Rodrigues’ten Manchester United Maçı Öncesi Açıklamalar

Fenerbahçe’nin deneyimli futbolcusu Fred Rodrigues, UEFA Avrupa Ligi’nde eski takımı İngiltere temsilcisi Manchester United ile oynayacakları kritik karşılaşma öncesinde UEFA’ya önemli değerlendirmelerde bulundu. 31 yaşındaki oyuncu, Avrupa’da zorlu mücadelelere çıktıklarını ve bu süreçte başarılı performanslar sergilediklerini vurguladı.

Fred, “Manchester United’a karşı çok zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimizin kalitesini biliyoruz ve bu nedenle iyi bir sonuç alabilmek için odaklanmalıyız. Yeni formatta, ne kadar fazla puan kazanırsak, bizim için o kadar faydalı olacaktır. Diğer takımların ne denli güçlü olduğunu biliyoruz ancak biz, UEFA Avrupa Ligi’nde finale kadar gitmek için çabalıyoruz. Bu yüzden, iyi bir performans sergileyeceğimize ve Avrupa’da başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli kulübe hızlı bir şekilde adapte olabildiğini belirten Fred, Fenerbahçe’de şampiyonluklar ve kupalar kazanma hedefinde olduğunu ifade etti. Türkiye’yi, “farklı kültürlerin bir araya geldiği harika bir ülke” olarak tanımlayan Fred, Jose Mourinho hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. “Herkes onun kariyerini ve kazandıklarını çok iyi biliyor. O, gerçekten harika bir teknik direktör ve kendisine çok minnettarım. Kariyerim boyunca bana destek olan kişilerden biriydi. Şimdi Fenerbahçe’deyim, o da burada ve yeniden bir aradayız. Onunla çalışmak beni çok mutlu ediyor,” dedi.

Fred, Mourinho’nun hem teknik ekibine hem de oyunculara çok şey katabilen saygıdeğer bir figür olduğunu vurgulayarak, “Burada iyi bir iş çıkarmaya çalışıyoruz. Birçok şampiyonluk kazanmak istiyoruz ve o da bunun için buraya geldi. Süper Lig’de zirveye ulaşabilmek ve UEFA Avrupa Ligi’nde de şampiyonluk mücadelesi vermek için çalışıyoruz. Burada iyi bir iş çıkaracağımıza inanıyorum,” şeklinde sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Fred Rodrigues’in Manchester United Maçı Öncesi Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!