1. Haberler
  2. Medya
  3. Dedemin Gözyaşları Yeniden Vizyona Girdi

Dedemin Gözyaşları Yeniden Vizyona Girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 yılının en çok ses getiren yapımlarından biri olan “Dedemin Gözyaşları”, izleyicilerin yoğun talebi üzerine tekrar vizyona girdi. Film, rakiplerini geride bırakarak gişenin en üst sırasına yerleşti. İlk olarak 20 Eylül tarihinde seyirciyle buluşan bu yapım, gişede adeta bir fırtına gibi eserek, milyon dolarlık Hollywood yapımlarını geride bıraktı ve zirveye oturdu.

Tam 20 hafta sonra, gişenin zirvesine yerleşen ilk yerli film olma başarısını gösteren “Dedemin Gözyaşları”, ikinci kez girdiği vizyonda, dünya çapında heyecanla beklenen “Joker: İkili Delilik” filmine açık ara fark atarak yeniden zirveye yerleşti.

Türk Sinemasının Gururu

İzleyicilerin kalbine dokunan etkileyici hikâyesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan “Dedemin Gözyaşları”, Türk sinemasının gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Film, bir dede ile lösemi hastası torununun dokunaklı hayat hikâyesini konu alıyor. Özellikle filmdeki oyuncu kadrosu dikkat çekici; Halil Ergün, Ali Kürşat Uzun, Erkan Petekkaya, Cem Kılıç, Seda Tosun, Turgay Tanülkü ve Aliye Uzunatağan gibi ünlü isimler bu duygu yüklü hikâyede yer alıyor.

Filmin yapımcılığını ise İhsan Taş ve Oktay Öndeş üstleniyor. Bu yapım, izleyicilere hem duygusal anlar sunuyor hem de Türk sinemasının kalitesini bir kez daha ortaya koyuyor.

Dedemin Gözyaşları Yeniden Vizyona Girdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!