1. Haberler
  2. Medya
  3. Kalpazan Dizisi İlk Bölümde İzleyicilere Merhaba Dedi

Kalpazan Dizisi İlk Bölümde İzleyicilere Merhaba Dedi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kalpazan Dizisi İlk Bölümüyle Ekranlara Merhaba Dedi

Kalpazan dizisi, pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Dizi, sosyal medya platformlarında aldığı güçlü destekle birlikte, milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. İlk bölümde elde edilen ortalama reyting oranları, dizinin ilerleyen haftalarda izleyici sayısını artırabileceğine dair umut veriyor.

Şimdiden 2. bölüm için heyecan dorukta! Yayınlanan tanıtımda, Adem’in Canan’dan her şeyi düzeltmek için zaman istemesi dikkat çekiyor. Ancak Canan’ın bu sözlere pek inandırıcı yaklaşmadığı görülüyor. Adem ve Kartal’ın para basma hazırlıklarına girişmesi, dizinin aksiyon dolu anlarını da beraberinde getireceğinin sinyallerini veriyor. Aynı zamanda, Ayşe komiserin kendisine çarpan kişinin peşini bırakmaması, izleyicilerin gelecek bölüme olan merakını artırıyor.

Tanıtımdan bir alıntı: “Sen doğuştan kalpazanmışsın…”

2. Bölüm Tanıtımı 🪙 #Kalpazan yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Show TV’de! @showtv @o3medya

Kalpazan dizisinin kadrosunda; Timuçin Esen (Adem), Çağlar Ertuğrul (Kartal), Şükran Ovalı (Canan), Deniz Baysal (Ayşe), Sarp Akkaya (Tarık), Deniz Hamzaoğlu (Bulgary Bayram), İlker Kızmaz (Sinan), Çağla Naz Kargı (Naz), İlker Yağız Selçuk (Arda), Ali Seçkiner Alıcı (İrfan) ve Osman Alkaş (Orhan) gibi birbirinden yetenekli isimler yer alıyor.

Kalpazan yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Kalpazan Dizisi İlk Bölümde İzleyicilere Merhaba Dedi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!