1. Haberler
  2. Magazin
  3. İzmir Konak Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri Tartışmaları

İzmir Konak Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri Tartışmaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Konak Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

İzmir Konak Belediyesi, yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için ünlü sanatçı Şevval Sam ile bir anlaşma imzaladı. 4 Ekim’de gerçekleştirilen bu anlaşmaya göre, konserin gerçekleştirilmesi durumunda sanatçının belediyeden 5 milyon 300 bin lira alacağı iddia edildi. Bu durum, sosyal medyada ve kamuoyunda büyük bir tepkiyle karşılandı.

“SOSYAL MEDYADA DOLAŞAN BELGE STANDART TEKLİF BELGESİDİR”

Tepkilerin ardından, Şevval Sam ve onunla birlikte çalışan ajans ortak bir açıklama yapma gereği duydu. Açıklamada, “Son günlerde kamuoyunu meşgul eden ve sanatçı Şevval Sam’ın Konak Belediyesi için gerçekleştireceği Cumhuriyet Bayramı konserine yönelik asılsız ithamlar ile spekülatif değerlendirmelere yanıt verme ihtiyacı doğmuştur.” ifadesine yer verildi.

Ayrıca, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında planlanan Şevval Sam konseri ile ilgili sosyal medyada dolaşan belge, standart bir teklif belgesidir. Bu belge, bir fatura veya ödeme belgesi değildir; söz konusu rakam, toplam organizasyon bütçesini içermektedir. Bu bütçe içerisinde ses-ışık, sahne, ulaşım, konaklama, ağırlama, jeneratör, reji ve sanatçı kaşesi gibi tüm prodüksiyon giderleri yer almaktadır.” denildi.

Son olarak, “Her türlü bilgi kirliliğini önlemek amacıyla kamuoyuna bu açıklamayı yapma gereği duyuyoruz. Tüm kamuoyunu, politik amaçlar uğruna gerçeklerin çarpıtıldığı bu tür haberlere karşı dikkatli ve duyarlı olmaya davet ediyoruz. Saygılarımızla…” şeklinde vurgulandı.

Kaynak: Sözcü

İzmir Konak Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Konseri Tartışmaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!