1. Haberler
  2. Magazin
  3. Burak Sergen ve Ailesi Etiler’de Keyifli Bir Akşam Geçirdi

Burak Sergen ve Ailesi Etiler’de Keyifli Bir Akşam Geçirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burak Sergen ve Ailesi Etiler’de Görüntülendi

Burak Sergen ve Ailesi Etiler'de Görüntülendi

Ünlü oyuncu Burak Sergen, geçtiğimiz akşam eşi Gizem Sergen, oğlu Cansın ve Gizem Sergen’in oğlu Berk ile birlikte Etiler’deki Azize adlı mekandan çıkarken basın mensuplarına yakalandı. Aile, keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşıyordu.

Gizem Sergen, eşi Burak Sergen’in Kapadokya’da dizi çekimleri için bulunduğu dönemde onu yalnız bırakmadığını belirterek, “Burak’la birlikte Kapadokya’da kalıyorum. Çocuklarımız olduğu için sık sık İstanbul’a gidip geliyorum, ama her şey çok güzel, evlilik harika gidiyor” ifadelerini kullandı.

“Balayı Yarıda Kaldı”

Sergen, evlilikleri hakkında gelen sorulara yanıt verirken, “Evlendik, ardından bir balayımız oldu ama Burak hemen sete döndü” dedi. Burak Sergen ise esprili bir dille, “Balayı yarıda kaldı” diyerek durumu mizahi bir şekilde özetledi. Gizem Sergen’e evlilik teklifiyle ilgili sorular yöneltildiğinde ise, “Dört beş kez evlilik teklifi aldım” yanıtını verdi.

Burak Sergen ve Ailesi Etiler'de Keyifli Bir Akşam Geçirdi

Nedenini sorduğumuzda, “O zaman öyle gerekiyordu. Biraz naza çektim kendimi, her şey çok güzel maşallah” diyerek gülümseyerek yanıtladı.

“Unutulmaz Bir An”

Akşam yemeğine kız arkadaşı ile katılan Burak Sergen’in oğlu Cansın, Kapadokya’yı çok beğendiğini belirterek, “İlk defa gittim, gerçekten büyüleyici bir havası var” dedi. Gizem Sergen’in oğlu Berk ise geceyle ilgili düşüncelerini ifade ederken, “Bu gece benim için unutulmaz bir an oldu” diyerek duygularını dile getirdi.

Burak Sergen ve Ailesi Etiler'de Keyifli Bir Akşam Geçirdi

Burak Sergen ve Ailesi Etiler’de Keyifli Bir Akşam Geçirdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!