1. Haberler
  2. Spor
  3. Dusan Tadic’in Fenerbahçe’deki Performansı ve Manchester United Maçı Öncesi Açıklamaları

Dusan Tadic’in Fenerbahçe’deki Performansı ve Manchester United Maçı Öncesi Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dusan Tadic’in Skora Katkısı

Teknik direktör Jose Mourinho’nun vazgeçilmez isimlerinden biri olan Dusan Tadic, skora katkısını sağ kanatta sürdürmeye devam ediyor. Sırp yıldız, tüm kulvarlarda 6 gol ve 7 asistlik performansıyla toplamda 13 gole doğrudan katkı sağladı. Sarı-lacivertli takımın son attığı 18 golün 10’unda ve ligdeki son 15 golün 9’unda önemli bir rol oynadı. Tecrübeli oyuncu, Fenerbahçe’nin son 8 maçının 6’sında skora etki etti.

En Büyük Kozu: Tadic

Tadic, Manchester United karşısında da Mourinho’nun sahadaki futbol aklı olarak öne çıkacak. Portekizli teknik adam, Tadic’i sürekli oynatmasının sebebini ise şöyle açıkladı: “Benim için maçlarda takımın en iyisi, sadece önemli goller attığı için değil, takıma sağladığı denge, takımın organize olmasında ortaya koyduğu akıl ve pozisyon ile karar verme hatası yapmadığı için çok önemli bir oyuncu.”

Biz Hazırız

Tadic, Manchester United’ın dünyanın en büyük kulüplerinden biri olduğunun altını çizerken, “Manchester United’da çok fazla arkadaşım var. Teknik direktörlerini de tanıyorum. Onları yeniden görecek olmak beni heyecanlandırıyor. Biz hazırız. Taraftarımız için de heyecanlı bir maç olacak” şeklinde yorumda bulundu.

Kaynak: Sözcü

Dusan Tadic’in Fenerbahçe’deki Performansı ve Manchester United Maçı Öncesi Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!