1. Haberler
  2. Magazin
  3. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Hamilelik Müjdesini Verdi

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Hamilelik Müjdesini Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’dan Mutlu Haber

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan Mutlu Haber

Bir buçuk yıldır süren aşklarıyla dikkat çeken oyuncu Pınar Deniz ile meslektaşı Kaan Yıldırım, geçtiğimiz ay İtalya’nın romantik şehri Roma’da hayatlarını birleştirmişti. Bu güzel olayın ardından Deniz, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede dünyaca ünlü isimlerle birlikte podyuma çıkarak adeta göz kamaştırdı.

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Hamilelik Müjdesini Verdi

Defile sırasında, hamileliğini duyurmak için karnını tutarak verdiği pozla da hayranlarını sevindiren Deniz, bu özel anını sosyal medya hesabında paylaştı.

Erkek bebek bekleyen çift, önceki akşam Mabel Matiz’in konserini izlemek için Harbiye’ye gitti. Konser sırasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Pınar Deniz, hamileliğinin keyfini sürdüğünü ifade etti. Deniz, “Hamileliğimin tadını çıkarıyorum. Artık her şey açık olduğu için rahatça konuşabilirim. Evet, bir erkek çocuğumuz geliyor. Ancak ismi henüz kesinleşmedi” dedi.

Pınar Deniz, aşerme durumuna dair de açıklamalarda bulundu. “Bende aşerme olmadı. İlk üç ayım biraz zor geçti, bulantılarım oldu. Sevgili annelere buradan selam gönderiyorum. Bence Kaan daha çok aşeriyor,” diyerek esprili bir dille ifade etti. Ayrıca, bazı yiyecekleri göremediğini ve kokularına tahammül edemediğini de ekledi. “Şu an her şey yolunda gidiyor,” şeklinde konuştu.

Şu anda herhangi bir projede yer almadığını belirten Deniz, “İnşallah sağlıklı bir şekilde çocuğumu dünyaya getirip onunla ilgilendikten sonra, kariyerime geri dönmeyi umuyorum,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Hamilelik Müjdesini Verdi

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Hamilelik Müjdesini Verdi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!