1. Haberler
  2. Gündem
  3. D-100 Karayolu’nda Rengarenk Gül Yaprakları ile Süslenen Üst Geçit

D-100 Karayolu’nda Rengarenk Gül Yaprakları ile Süslenen Üst Geçit

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

D-100 Karayolu’nda Sıra Dışı Bir Görüntü

D-100 Karayolu'nda Sıra Dışı Bir Görüntü

Bugün sabah saatlerinde, D-100 Karayolu üzerindeki Hacışerif Üst Geçidi’nde ilginç bir olay meydana geldi. İşe ve okula gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar, üst geçidin basamaklarını rengarenk gül yapraklarıyla kaplı görünce şaşkınlık yaşadı. Bu hoş sürpriz, birçok kişinin dikkatini çekti ve kısa sürede sosyal medyada da yayıldı.

Üst geçidi kullananlardan bazıları, gül yapraklarıyla dolu merdivenleri görünce fotoğraf çekmeyi ihmal etmedi. Bir vatandaş, “İçindeki tüm sevgiyi dile getirmiş biri, arkadaşına göndermiş. Bence bu, oldukça güzel bir hareket; böyle şeylere gerçekten ihtiyacımız var,” ifadelerini kullandı. Başka bir kişi, “Biri merdivenden geçerken evlenme teklifi etti sanırım. Çok hoş bir jest olmuş,” şeklinde konuştu. Bir başka kişi ise, “Sabah saatlerinde böyle bir görüntü insanı motive ediyor,” dedi.

Bir kadın, üst geçidi kullanırken, “Sevgililer yaptı diye düşündüm,” ifadesini kullandı. Başka bir vatandaş, “Çok güzel olmuş,” derken, bir kişi de “Her bayanın istediği bir şey,” yorumunda bulundu. Ancak herkes bu durumu olumlu bulmadı. Üst geçitten geçen bir kadın, “Bence bir evlilik teklifi yapılmış gibi ama çevre kirliliği. Bu durum hoş olmamış,” dedi. Bir erkek ise, “Harika bir şey, kim düşünmüşse güzel düşünmüş,” ifadelerini kullandı.

Bir başka erkek, “Değişik ve iyi olmuş, kendimize de iyi geldi,” derken, bir kadın “Sabah işe giderken bu görüntü moral oldu bana, hoşuma gitti,” dedi. Genç bir kız, “Çok güzel, beğendim ve şaşırdım, ilk defa böyle bir şey görüyorum,” şeklinde konuştu. İki genç kız da gül yapraklarını görünce mutlu olduklarını belirtti. Bu olay, hem gündelik hayatın sıradanlığında bir renk kattı hem de insanlara küçük bir mutluluk sundu.

D-100 Karayolu'nda Rengarenk Gül Yaprakları ile Süslenen Üst Geçit

Kaynak: Sözcü

D-100 Karayolu’nda Rengarenk Gül Yaprakları ile Süslenen Üst Geçit
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!