1. Haberler
  2. Spor
  3. Trabzonspor Deplasmanda Galibiyet Arıyor

Trabzonspor Deplasmanda Galibiyet Arıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un Deplasman Mücadelesi

Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında, 26 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde bu sezonki ilk dış saha galibiyetini hedefliyor. Bordo-mavililer, sezon başından bu yana deplasmanda oynadığı 4 karşılaşmadan da beraberlikle ayrıldı ve bu maçlarda 3 farklı teknik adam yönetiminde sahaya çıktı.

Karadeniz ekibi, ligin ilk haftasında Abdullah Avcı idaresinde Net Global Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı. İkinci deplasman karşılaşmasında, geçici olarak takımın başına getirilen futbol genel direktörü İhsan Derelioğlu yönetiminde Eyüpspor ile golsüz berabere sonuçlandılar. Daha sonra, 5. kez teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş ile birlikte 2 deplasman maçı oynayan Trabzonspor, bu maçlarda da istediği sonuçları alamadı. Bordo-mavililer, öncelikle Gaziantep FK deplasmanından 0-0, ardından da Atakaş Hatayspor deplasmanından 1-1’lik sonuçla döndü.

4 MAÇTA 4 PUAN

Ligde 8 haftalık süreçte 12 puan toplayan Trabzonspor, bu puanların yalnızca 4’ünü dış sahada elde edebildi. Karadeniz ekibi, 4 deplasman karşılaşmasından da beraberlikle ayrılarak, deplasman maçlarında 1 puan ortalaması ile mücadele etti. İç sahada ise 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak toplamda 8 puan çıkardı.

DEPLASMANDAKİ GOL SORUNU

Trabzonspor, deplasman maçlarında gol atmakta zorlandı. Bordo-mavililer, Net Global Sivasspor, Eyüpspor ve Gaziantep FK karşılaşmalarında gol sevinci yaşayamazken, yalnızca Atakaş Hatayspor maçında 1 gol kaydedebildi. Trabzonspor’un deplasmandaki tek golünü ise santrfor oyuncusu Simon Banza attı.

Kaynak: Sözcü

Trabzonspor Deplasmanda Galibiyet Arıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!