1. Haberler
  2. Gündem
  3. Devlet Bahçeli’nin İpi: İYİ Parti’ye Tepkiler

Devlet Bahçeli’nin İpi: İYİ Parti’ye Tepkiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İpi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında yaptığı ilginç eyleme dikkat çekti. Dervişoğlu, kürsüden bir urgan ipi atarak “Al şu ipi başının ucuna as” demişti. Bu olayın ardından Bahçeli, atılan ipi talep etti ve bu ipi makam odasına asacağı öğrenildi.

Mevlüt Karakaya’nın Açıklamaları

Bahçeli’nin isteği üzerine MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Karakaya, “Başkanımız, o ipi odasına asacağını ifade etti. Dervişoğlu’nun attığı ip, aslında kendi ipini atması gerektiği gerçeğini ortaya koyuyor. Bu millet için daha faydalı bir davranış olabilirdi. Kendisi başkanlık koltuğuna oturdu ama partisindeki milletvekillerini bile kontrol edemiyor.” dedi.

Dervişoğlu’nun Şov Yaptığı İfadeleri

Karakaya, Dervişoğlu’nun davranışını eleştirerek, “Dervişoğlu bir şov yapma gereği hissetti. Esasında eski bir alışkanlıkla, tüm tuşlara basıp kendini ifade etmeye çalışıyor. Genel Başkanımız Bahçeli, bu duruma karşı çok güzel bir yanıt verdi. Bu bir öngörü meselesidir ve Bahçeli, bu öngörülerinde genellikle haklı çıkmaktadır. Ancak tek bir yanlışlık yaptık; o da haklılığımızın çoğu zaman geç anlaşılmasıydı.” şeklinde konuştu.

Olayın ardından, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun gerçekleştirdiği bu eylem, siyasi arenada dikkat çekici bir tartışma başlattı.

Kaynak: Sözcü

Devlet Bahçeli’nin İpi: İYİ Parti’ye Tepkiler
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!