1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray Yönetimi, Yunus Akgün’ün Disiplin Sevkini İnceledi

Galatasaray Yönetimi, Yunus Akgün’ün Disiplin Sevkini İnceledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Yönetimi, Yunus Akgün’ün Sevkini Masaya Yatırdı

UEFA Avrupa Ligi’nde Elfsborg’u ağırlayacak olan Galatasaray, dün akşam düzenlediği olağan haftalık yönetim kurulu toplantısında önemli konuları ele aldı. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilen Yunus Akgün dosyasını detaylı bir şekilde değerlendirdi.

Sosyal Medya Paylaşımları İncelendi

Yunus Akgün’ün Antalyaspor maçı sonrası yaptığı sosyal medya paylaşımında yer alan bir tezahüratın, sevkine neden olduğuna dikkat çeken Galatasaray yönetimi, benzer durumlarda daha önce Galatasaraylı futbolculara uygulanan disiplin süreçlerini de inceledi. Yönetim, bu sürecin haksız olduğunu ve Akgün’ün paylaşımının yanlış bir yorumlamaya dayandığını düşünüyor.

Sevk Şikayet Edilecek

Galatasaray, TFF Yönetim Kurulu ile gerçekleştireceği ziyaret öncesinde, sarı-kırmızılı kulübe yönelik haksızlık olarak değerlendirdiği olayları görüşmeyi planlıyor. Ayrıca, Yunus Akgün’ün sosyal medya paylaşımından kaynaklanan sevk ile ilgili olarak resmi bir şikayette bulunma kararı aldı.

”Hatadan Dönülmeli”

Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu muhasip üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, salı akşamı yaptığı açıklamada, söz konusu sevkin ‘sipariş’ usulü olarak yapıldığını vurgulayarak, bu hatadan dönülmesi gerektiğini ifade etti. Hatipoğlu, kulüpler arasındaki adaletsizliği dile getirerek, Galatasaray’ın hakkının korunması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: Sözcü

Galatasaray Yönetimi, Yunus Akgün’ün Disiplin Sevkini İnceledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!