1. Haberler
  2. Spor
  3. Mert Nobre Makedonya’da Yeni Görevine Başladı

Mert Nobre Makedonya’da Yeni Görevine Başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mert Nobre’nin Yeni Rotası: Makedonya

Mert Nobre'nin Yeni Rotası: Makedonya

Süper Lig’de daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş forması giymiş olan Mert Nobre, futbolculuk kariyerinin ardından teknik direktörlük yolculuğuna devam ediyor. Nobre, kariyerine yeni bir yön vererek Makedonya’nın Gostivar takımında sportif direktörlüğünü Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Moussa Sow’un yaptığı ekibe katıldı.

Mert Nobre, Akhisarspor’da yardımcı antrenörlük yaparak teknik direktörlük kariyerine ilk adımlarını atmış ve ardından Hatayspor’da da aynı görevde bulunmuştu. Nobre, ilk teknik direktörlük deneyimini ise Gençlerbirliği’nde yaşadıktan sonra Altay’da hem yardımcı antrenörlük hem de teknik direktörlük görevlerini üstlenmişti. Son olarak Çorum FK’yı çalıştıran Nobre, şimdi yeni bir serüvene atılıyor.

1 Sezonluk Anlaşma

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giyen, Gençlerbirliği, Altay, Çorum FK gibi önemli Türk takımlarını çalıştıran Türk vatandaşlığı da bulunan Brezilyalı uyruklu Mert Nobre, kulübümüzün yeni teknik direktörü olarak atanmıştır. Kendisine 2024/2025 sezonunun geri kalanında yeni görevinde başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Gostivar Futbol Kulübü’nde daha önce Fenerbahçe’de oynamış olan Erten Ersu, Nabil Dirar ve Alper Potuk gibi isimler de forma giymekte. Bu transfer, Mert Nobre’nin kariyerindeki önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Kaynak: Sözcü

Mert Nobre Makedonya’da Yeni Görevine Başladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!