1. Haberler
  2. Magazin
  3. Türkan Şoray, Kızı Yağmur Ünal’ın Doğum Gününü Kutladı

Türkan Şoray, Kızı Yağmur Ünal’ın Doğum Gününü Kutladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkan Şoray’dan Kızı Yağmur Ünal’a Doğum Günü Kutlaması

Türkan Şoray'dan Kızı Yağmur Ünal'a Doğum Günü Kutlaması

Türkan Şoray, 40. yaşına basan kızı Yağmur Ünal’ın doğum gününü sosyal medya platformu Instagram üzerinden kutladı. Şoray, kızıyla birlikte çekilmiş bir fotoğrafı paylaşarak, altına şu duygusal mesajı yazdı: “Yağmur’umun yeni yaşında yeni bir resim. Hayatımın en değerli varlığı kızım, yeni yaşın mutluluk ve başarıyla geçsin. Seni seviyorum…”

“Hayatımın En Dönüm Noktası: Yağmur’un Doğumu”

Türkan Şoray, daha önce katıldığı bir röportajda, yaşamındaki önemli dönüm noktalarından bahsetmişti. Şoray, “Okulumu çok seven bir öğrenciydim. Bir gün beni sinemaya uygun görüp anneme teklif ediyorlar ve böylece sinemaya adım atıyorum. Bu, hayatımın bir dönüm noktasıydı. Ayrıca, evlenmem de önemli bir dönüm noktasıydı. Ancak hayatımın en büyük dönüm noktası, Yağmur’un doğumu. Anne olmak, o kadar güzel bir şey ki! Yağmur’dan önce, sadece film çevirmek ve bu filmlerin seyircilerim tarafından sevilmesini isterdim.” şeklinde duygularını ifade etti.

Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı olan Yağmur Ünal, sinema sektöründe yapımcılık yapmaktadır. 1983 yılında evlenen Şoray ve Cihan Ünal, 1987 yılında boşanmışlardır.

Kaynak: Sözcü

Türkan Şoray, Kızı Yağmur Ünal’ın Doğum Gününü Kutladı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!