1. Haberler
  2. Spor
  3. Real Madrid, Borussia Dortmund’u 5-2 ile Geçti

Real Madrid, Borussia Dortmund’u 5-2 ile Geçti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında Real Madrid, Santiago Bernabéu Stadyumu’nda Borussia Dortmund’u konuk etti. Maç, heyecan dolu anlara sahne olurken, Dortmund maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, karşılaşmayı 5-2 kaybederek sahadan ayrıldı. Bu sonuç, Alman temsilcisinin teknik direktörü Nuri Şahin için büyük bir hayal kırıklığı oldu ve maç sonrasında Alman basınında yoğun eleştiriler aldı.

Dortmund’un 2-0’lık üstünlüğünü koruyamaması ve peş peşe yemek zorunda kaldığı 5 gol, özellikle Nuri Şahin’in taktiksel tercihleri nedeniyle geniş yankı buldu. ‘DEĞİŞİKLİKLER PARAMPARÇA ETTİ’ Bild gazetesi, “Futbol cesurların işidir” başlıklı haberinde, Şahin’i sert ifadelerle eleştirdi. Gazete, “Nuri Şahin henüz cesurlar arasında yer almıyor. İkinci yarıda yaptığı değişikliklerle Dortmund’un Real Madrid karşısında paramparça olmasına neden oldu. Felaketten korkuyorsanız, onu sadece kendiniz çağırıyorsunuz demektir” diyerek Şahin’in hatalarını vurguladı.

Kicker dergisi ise, “Nuri Şahin ve ekibi için hazmedilmesi zor bir durum” başlığıyla, Dortmund’un ilk yarıdaki 2-0’lık avantajını koruyamayıp ikinci yarıda 5 gol yemesini eleştirdi. ‘REAL’E SİNYAL GÖNDERDİ’ Sport1 yorumcusu Mario Basler, Nuri Şahin’in Jamie Bynoe-Gittens’i erken oyundan almasının yenilgiyi getiren hatalardan biri olduğunu belirtti. Basler, “Bu değişiklikle Real Madrid’e sinyal gönderdi ve her şey kontrolden çıktı. Şahin’in yanlış hesap yaptığı ortada” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

Maçta Vinicius Junior’un hat-trick yaparak yıldızlaştığı bu gecede, Real Madrid 5-2’lik galibiyetle sahadan ayrılırken, Borussia Dortmund ise bu ağır mağlubiyetin ardından Şampiyonlar Ligi’nde zor bir yola girmiş durumda. Takımın geleceği üzerindeki belirsizlik, taraftarları ve futbol otoritelerini endişelendiriyor.

Kaynak: Sözcü

Real Madrid, Borussia Dortmund’u 5-2 ile Geçti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!