1. Haberler
  2. Medya
  3. Kocaeli’nin Yeni Gözdesi: Tavacı Recep Usta Restoranı

Kocaeli’nin Yeni Gözdesi: Tavacı Recep Usta Restoranı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’nin Yeni Gözdesi: Tavacı Recep Usta

Kocaeli’nin önde gelen iş insanları Fatih Kaba, İrfan Fırat ve Faruk Mamik’in ortak girişimiyle, İzmit Yenişehir Mahallesi’nde kapılarını açan bu şık mekan, Kocaeli’nin en iddialı restoranlarından biri olma hedefiyle yola çıktı. Yaklaşık bir aydır hizmet veren restoran, düzenlenen şık bir organizasyon ile Kocaeli basınına tanıtıldı.

“Eksikliğini Fark Ettik”

Tavacı Recep Usta’nın Kocaeli şubesi için düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan ortaklardan Faruk Mamik, “Fatih Kaba ve İrfan Fırat ile birlikte Kocaeli’de böylesine nezih bir mekanın eksikliğini fark ettik ve Tavacı Recep markasının Kocaeli isim hakkını aldık. Artık Kocaeli’de İstanbul’a gitmeye gerek kalmadan misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayabileceğiz. Şimdiden Yalova ve Adapazarı’ndan yoğun ilgi görüyoruz.” dedi.

“Uluslararası Gastronomi Deneyimi”

Irfan Fırat ise, “Bu şehre güzel bir restoran kazandırmak bizim için önemliydi. 6 yıllık tecrübemizle Michelin yıldızını hak eden bir hizmet sunuyoruz. Ürünlerimiz Diyarbakır’dan geliyor ve her şey en ince detayına kadar hijyen ve kalite standartlarına uygun bir şekilde hazırlanıyor. Müşterilerimiz burada uluslararası bir gastronomi deneyimi yaşayacak.” ifadelerini kullandı.

Açık Mutfak ve Şeffaflık

Restoranın bir diğer ortağı Fatih Kaba, özellikle hijyen konusundaki hassasiyetlerine vurgu yaparak, “Dünyada gıda terörü diye bir gerçek var. Bu yüzden mutfağımızı tamamen şeffaf hale getirdik. Müşterilerimiz, yemeğinin hazırlık aşamalarını gözlemleyebilecek. 40 kişilik ekibimizle nezih, temiz ve kaliteli bir ortam sunuyoruz. Evet, fiyatlarımız biraz yüksek ama porsiyon büyüklüğü, ikram zenginliği ve kalite farkını hesaba kattığınızda fiyat-performans açısından çok iyi olduğumuzu, hatta diğer mekanlarla fiyat konusunda denk olduğumuzu herkes görecek.” dedi.

Kocaeli’nin Yeni Buluşma Noktası: Tavacı Recep Usta

Tavacı Recep Usta Kocaeli şubesi, şehir merkezine yakın konumu ve geniş otopark imkanı ile misafirlerine büyük bir konfor sunuyor. Toplam 1200 metrekarelik alanda, 350 kişilik kapasitesiyle hizmet veren restoran, hem küçük gruplar hem de büyük organizasyonlar için ideal bir mekan. Aileler için çocuk oyun alanları, bebek bakım odası ve mescit gibi hizmetleriyle de fark yaratıyor.

Zengin Menü ve Eşsiz Lezzetler

Tavacı Recep Usta’nın Kocaeli şubesinde sunulan menü, damak zevkine düşkün misafirler için özenle hazırlanmış. Saç tava, kaburga dolması, hindi dolması, haşlama, mumbar, Adana kebap, içli köfte, lahmacun ve çeşitli ızgaralar gibi klasik lezzetler, Diyarbakır’dan gelen özel malzemelerle titizlikle hazırlanıyor. Restoranın tüm yeşillikleri, ozonlu sebze yıkama makinesinde yıkanıp hijyenik bir şekilde sunuluyor.

Kocaeli’nin En İyi Restoranı Olmaya Adayız

Kocaeli’ye iş veya özel sebeplerle gelen misafirlerin artık yemek için İstanbul’u tercih etmeyeceğini belirten Fatih Kaba, “Tavacı Recep Usta olarak, Kocaeli’nin en iyi restoranı olma hedefiyle yola çıktık. Özel günler, iş yemekleri ve dost toplantıları için misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Konfor, hijyen ve eşsiz lezzetlerle misafirlerimize unutulmaz bir deneyim sunacağız.” dedi.

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde, Konak Hastanesi’nin yanındaki Self Office World binasının üst katında yer alan Tavacı Recep Usta, hem Kocaelilerin hem de şehir dışından gelen misafirlerin buluşma noktası olmaya aday.

Kocaeli’nin Yeni Gözdesi: Tavacı Recep Usta Restoranı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!