1. Haberler
  2. Dünya
  3. Eminem, Kamala Harris’e Destek İçin Detroit’te Kampanya Düzenledi

Eminem, Kamala Harris’e Destek İçin Detroit’te Kampanya Düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Seçim Kampanyası Son Turda

ABD Seçim Kampanyası Son Turda

ABD’deki başkanlık seçimleri yaklaşırken, adaylar artık her bir oy için kıyasıya bir mücadele içerisinde. 5 Kasım’daki kritik seçimlere sadece iki hafta kaldı ve bu süreçte birçok ünlü isim destekledikleri adayları kamuoyuyla paylaşıyor.

Eminem Desteklediği Adayı Açıkladı

Ünlü ABD’li rap sanatçısı Eminem, Michigan eyaletinin Detroit kentinde, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e destek vermek amacıyla bir kampanya etkinliğine katıldı. Grammy, Oscar ve Emmy ödüllü sanatçı, Detroit’te doğup büyüdü ve burada geçirdiği zorlu çocukluk dönemini şarkılarında sıkça işledi.

“İnsanlar Düşüncelerini Söylemekten Korkmamalı”

Eminem, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Detroit benim için çok özel bir yer. Sesimizi kullanmak çok önemli. İnsanlar düşüncelerini ifade etmekten korkmamalı. Hiç kimsenin, fikirlerini dile getirdiklerinde başlarına ne geleceğinden endişe etmesini istemiyorum. Başkan Yardımcısı Harris, bu ülkenin özgürlüklerinin ve birçok önemli değerin korunacağı bir geleceği destekliyor,” şeklinde ifadelerde bulundu.

Eminem, Obama’yı Sahneye Davet Etti

Eminem, konuşmasının ardından eski ABD Başkanı Barack Obama’yı sahneye davet etti. Yüksek alkışlar ve coşkulu tezahüratlarla karşılanan Obama, “Birçok seçim kampanyasına katıldım, bu nedenle genelde gerginlik hissetmem. Ancak, (Eminem’i kastederek) avuçlarımın terlediğini, dizlerimin zayıfladığını ve kollarımın ağırlaştığını fark ettim,” dedi. Obama daha sonra ciddileşerek Harris’in rakibi Donald Trump hakkında sert eleştirilerde bulundu: “Şikayet etmediği veya tuhaf bir tweet paylaşmadığı zamanlarda size bir şeyler satmaya çalışıyor.” Obama, esprili bir dille “Benim favorim Trump İncili,” diyerek Trump’ın çelişkili tavırlarını da gözler önüne serdi. “Aynı zamanda Trump, baskısı altında Tanrı Sözü’nü de satmak istiyor,” şeklinde sözlerine devam etti.

Kaynak: Sözcü

Eminem, Kamala Harris’e Destek İçin Detroit’te Kampanya Düzenledi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!