1. Haberler
  2. Medya
  3. Hadise ve Seda Bakan’ın Yeni Dizisi ‘Esas Oğlan’ Yayınlanıyor

Hadise ve Seda Bakan’ın Yeni Dizisi ‘Esas Oğlan’ Yayınlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hadise ve Seda Bakan’dan Sürpriz Dizi: Esas Oğlan

Hadise ve Seda Bakan’ın başrollerini paylaştığı, aşk hayatında dikiş tutturamayan iki kadının hikayesini ele alan “Esas Oğlan” dizisi, izleyicileri yeni bir sürprizle karşılıyor. İlk kez bir dizi için kamera karşısına geçen Hadise, güçlü vokaliyle diziye özel iki şarkı hazırladı. 22 Kasım tarihinde GAİN platformunda yayına girecek olan “Esas Oğlan” için hazırlanan şarkılar ve diziden görüntülerin yer aldığı klip, GAİN’in YouTube kanalında izleyiciyle buluştu.

Romantik komedi türündeki dizide, Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman gibi ünlü isimler başrolü paylaşıyor. Eğlenceli hikayesi ve dikkat çekici oyuncu kadrosuyla öne çıkan bu dizi için Hadise, iki özel şarkıya imza attı. İlk şarkı, Santiana’nın “Miss America” adlı parçasının Türkçe uyarlaması olan “Baksana Bana”. Bu unutulmaz eser, 1976 yılında Ülkü Aker’in sözleriyle Işıl German tarafından seslendirilmişti ve Hadise’nin güçlü yorumu ile modern bir düzenleme ile yeniden hayat buldu. Bu şarkı, dijital bir platform dizisi için ilk kez lisanslanarak bir ilke imza atıyor.

Hadise’nin “Esas Oğlan” için hazırladığı diğer şarkı ise “Gecenin En Köründe”. Bu parçanın sözleri Meral Turan’a, müziği Gökçer Turan ve Birkan Şener’e ait. Şarkının düzenlemesi ise Esad Fidan tarafından yapıldı. Şarkı ve diziden kesitler, GAİN’in YouTube hesabında yayınlandı.

Aşk hayatında dikiş tutturamayan iki kadının ‘esas oğlan’ı bulma çabalarını anlatan dizide, Ceren (Hadise) aşkı ve duygusallığı hayatının merkezine koyan bir romantik, Selma (Seda Bakan) ise mantığı elden bırakmayan bir risk analisti olarak karşımıza çıkıyor. İki karakter, tamamen zıt özelliklere sahip olsalar da hayatlarına yön vermek ve doğru erkeği bulmak için birbirlerine yardım etmeye karar veriyorlar. Fakat bu süreçte, hayatları beklenmedik bir değişim sürecine girecek.

BKM yapımı olan “Esas Oğlan” dizisinin senaryosu Meryem Gültabak ve Cihan Çalışkantürk tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor. “Esas Oğlan”, 22 Kasım’da Türkiye’nin önde gelen dijital platformu GAİN’de izleyicilerle buluşacak!

Hadise ve Seda Bakan’ın Yeni Dizisi ‘Esas Oğlan’ Yayınlanıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!