1. Haberler
  2. Magazin
  3. Filiz Akın Hastaneden Taburcu Oldu

Filiz Akın Hastaneden Taburcu Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Filiz Akın’dan Müjdeli Haber

Filiz Akın'dan Müjdeli Haber

Türk sinemasının unutulmaz simgelerinden biri olan Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanseri teşhisi konulduğunu öğrenmişti. Hastalığın ikinci evrede olduğu belirtilmişti. Ancak, güçlü iradesi ve azmi sayesinde, tedavi sürecini başarıyla atlatıp kanseri yenmeyi başardı. Akın, o dönemde “Çok agresif bir tedavi gördüm” diyerek yaşadığı zorlukları dile getirmişti.

Filiz Akın Hastaneden Taburcu Oldu

Yeşilçam’ın efsanevi ismi, 2022 ve 2023 yıllarında ise sağlık sorunları yaşamaya devam etti. Sol kulağının üst kısmında bulunan kanserli doku ve ses tellerinde yaşadığı problemler nedeniyle ardı ardına operasyon geçirmek zorunda kalmıştı.

Filiz Akın Hastaneden Taburcu Oldu

Hastaneye Kaldırılması

Filiz Akın’ın geçtiğimiz haftalarda tekrar hastaneye kaldırıldığı bilgisi gündeme geldi. Bodrum’da tedavi gördüğü hastane odasından sosyal medya üzerinden paylaşım yapan Akın, sevenlerinden ‘Geçmiş olsun’ mesajları aldı. Bu durum, onun hayranları arasında büyük bir üzüntü yarattı.

Müjdeli Gelişme

Ancak, 81 yaşındaki Akın’dan sevindirici bir haber geldi. Hastanede aldığı tedavi sürecinin ardından taburcu olarak evine döndü. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Herkese merhaba” diyerek taburcu olduğunu duyurdu. Bu haber, hayranları ve takipçileri arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Filiz Akın Hastaneden Taburcu Oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!