1. Haberler
  2. Medya
  3. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Sivil Toplum Buluşması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Sivil Toplum Buluşması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplumun her kesimiyle yakın işbirliği içerisinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Cem Vakfı’nın düzenleyeceği Stratejik Vizyon Çalışma Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 25-27 Ekim tarihleri arasında Darıca Balyanoz Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Bu önemli toplantıya, Cem Vakfı’nın Şube Başkanları, inanç önderleri olarak bilinen dedeler, babalar ve zakirler katılacak. Toplantının temel amacı, barış, kardeşlik ve dostluk duygularının pekiştirilmesi ve toplumsal birlikteliğin güçlendirilmesi olarak belirlenmiştir.

Programda, Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın da yer alması bekleniyor. Ayrıca, CEM Vakfı Genel Başkanı Ahmet Rasim Tükek ile Alevi İslam İnanç Hizmetleri Başkanı Mesut Yıldırım’ın da katılarak konuşma yapmaları planlanıyor.

Cem Vakfı Stratejik Vizyon Çalışması çerçevesinde gerçekleştirilecek olan istişare toplantılarının ardından, 27 Ekim Pazar günü bir Sonuç Bildirgesi açıklanacak ve program burada son bulacaktır.

Cem Vakfı Genel Başkanı Ahmet Rasim Tükek, kısa bir süre önce Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etmişti. Bu ziyaret, iki kurum arasındaki işbirliğinin daha da güçlenmesine katkı sağlamıştır.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Sivil Toplum Buluşması
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!