1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ankara’da TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısı

Ankara’da TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da TUSAŞ’a Terör Saldırısı

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yer alan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı Tesisi’ne (TUSAŞ) yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirildi. Saldırı sonrası çok sayıda şehit ve yaralının olduğu bildirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ankara’da TUSAŞ tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısı nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Başımız sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş’a Tepki

Yavaş’ın mesajına yanıt veren bir sosyal medya kullanıcısı, babasının TUSAŞ’ta mahsur kaldığını belirterek sitem etti. Kullanıcı, “Çatışma hala devam ediyor, babam da dahil olmak üzere binlerce kişi fabrikada şu anda nasıl tahliye edilecekler? Haber alamıyoruz ve siz sadece bu mesajı mı yayınlıyorsunuz Mansur Bey?” şeklinde bir eleştiride bulundu.

Yavaş’ın Cevabı

Kullanıcının bu endişelerinin ardından Mansur Yavaş, şu yanıtı verdi: “Bengisu evladım, endişelerinizi ve hislerinizi çok iyi anlıyorum. Yetkililerin tahliye sürecini en hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştireceğine inanıyorum. Yetkim dahilinde veya değil terörle son nefesime kadar savaşacağım, şüpheniz olmasın. Dualarımız sizinle ve içerideki herkesin sağ salim çıkması için.” Mansur Yavaş ve kullanıcı arasında gerçekleşen bu diyalog, sosyal medyada hızla gündem haline geldi.

Kaynak: Sözcü

Ankara’da TUSAŞ’a Yönelik Terör Saldırısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!