1. Haberler
  2. Spor
  3. Olimpik Lyon’un Teknik Direktörü Pierre Sage ve Oyuncu Said Benrahma’dan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

Olimpik Lyon’un Teknik Direktörü Pierre Sage ve Oyuncu Said Benrahma’dan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olimpik Lyon Teknik Direktörü Pierre Sage’den Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında yarın Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Fransa temsilcisi Olimpik Lyon’un teknik direktörü Pierre Sage, takımının oyun stratejisi hakkında önemli bilgiler paylaştı. Groupama Stadı’nın yanı başında bulunan antrenman tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Sage, topa sahip olmanın ve hücum ağırlıklı bir oyun sergilemenin gerekliliğini vurguladı.

Sage, iki takımın hücum özelliklerinin benzerlik gösterdiğini belirterek, “Topa daha fazla sahip olmalıyız. Hücum odaklı bir oyun sergileyerek Beşiktaş’ın topa daha az sahip olmasını sağlamalıyız. Bu maç, seyircilerin memnun bir şekilde ayrılacağı bir mücadele olacak” ifadelerini kullandı.

Son dönemde oynadıkları beş maçı da kazanmış olmalarının hatırlatılması üzerine ise Pierre Sage, “Bir takım oluşturduğumuzda her kulvarda hedeflerimiz bulunmaktadır. Her maç bizim için son derece değerlidir. Bu ritmi sürdürüp kazanmaya devam etmek istiyoruz” şeklinde yanıtladı.

Galatasaray’dan transfer edilen Wilfried Zaha’nın durumu hakkında gelen bir soruya da cevap veren Sage, “Zaha, yavaş yavaş takıma adapte oldu. Oynamak için hazır. Yarınki maçta forma giyme ihtimali oldukça yüksek” dedi. Ancak, Beşiktaş karşısında Mahamadou Diawara’nın forma giyemeyeceğini de sözlerine ekledi.

Said Benrahma: “İyi ve Güzel Bir Maç Olacak”

Olimpik Lyon’un Cezayirli oyuncusu Said Benrahma, yakaladıkları formu Beşiktaş karşısında sürdürme arzusunu dile getirdi. Sezona istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak zamanla toparlandıklarını vurgulayan Benrahma, “Sezon bizim için zor geçti ama şu an her şey çok güzel gidiyor. Kötü bir başlangıç yaptık ama önemli olan ayağa kalkabilmekti. Şu anda her şey yolunda” dedi.

Beşiktaş’ın güçlü bir takım olduğunun altını çizen Benrahma, “Beşiktaş, Süper Lig’de ikinci sırada yer alıyor. Gerçekten büyük bir takım. Yarınki maçın iyi ve güzel geçeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu sezon üç maçta forma giyemediğine dikkat çekilmesi üzerine Cezayirli kanat oyuncusu, “Çalıştığım zaman karşılığını aldığımı düşünüyorum. Forma giyememek zor bir durum ama her zaman pozitif kalmayı tercih ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Olimpik Lyon’un Teknik Direktörü Pierre Sage ve Oyuncu Said Benrahma’dan Beşiktaş Maçı Öncesi Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!