1. Haberler
  2. Gündem
  3. TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısı ve Sonuçları

TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısı ve Sonuçları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TUSAŞ’ta Terör Saldırısı

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş’nin, Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki Havacılık Bulvarı’nda bulunan tesislerinin giriş kapısında meydana gelen patlamanın ardından silah sesleri duyuldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu acı terör saldırısında 4 masum vatandaşın şehit olduğunu, 14 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Yaralılardan 3’ünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Terör saldırısına ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli de sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Bahçeli, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“KİRALIK KATİLLERİ SAHAYA SÜRENLER…”

  • “Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine gerçekleştirilen bu hunhar terör saldırısını nefretle lanetliyorum. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve hepimizin başı sağ olsun.”
  • “Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı ve kalleş proje, milli birlik ve kardeşliğimizin karşısında tutunamayacaktır.”
  • “Kiralık katilleri sahaya sürenler, terörizmi karanlık bir aparat olarak kullananlar, sonuç alamayacakları gibi mücadele azmimizi de asla kıramayacaklardır.”

Bu saldırı, ülkemizdeki terörle mücadelenin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir. Tüm milletimize başsağlığı dileriz.

Kaynak: Sözcü

TUSAŞ’a Yapılan Terör Saldırısı ve Sonuçları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!