1. Haberler
  2. Spor
  3. Galatasaray, Elfsborg’u 4-3 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti

Galatasaray, Elfsborg’u 4-3 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray, Elfsborg’u Mağlup Etti

UEFA Avrupa Ligi’nin 3. haftasında, Galatasaray, kendi sahasında konuk ettiği İsveç ekibi Elfsborg’u 4-3’lük bir skorla geçerek önemli bir galibiyet elde etti. Maçın ardından futbolculardan Dries Mertens, RAMS Park’ta basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mertens, sezonun başında yaşanan 5-0’lık yenilginin, Beşiktaş maçı öncesinde kendilerini daha da motive ettiğini belirtti. Şunları kaydetti:

“Bu mağlubiyet, lige başladığımızda bize ekstra bir motivasyon kaynağı oldu. Böyle bir sonuç bizim için kabul edilemezdi. Ancak, sonrasında gerçekleştirdiğimiz maçlarla iyi bir takım olduğumuzu göstermeyi başardık.”

Mertens, takımın öne geçtiği maçlarda çok gol yedikleri konusuna da değinerek, “Bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor. Neden bu kadar çok gol yediğimizi ben de tam olarak bilmiyorum. Bilseydim, bu sorunu çözmek için bir şeyler yapardım.” ifadelerini kullandı.

Maçtaki diziliş hakkında da konuşan Mertens, “Bu diziliş, hocamızın daha önce düşündüğü ve uygulamak istediği bir taktikti. Üçlü savunmaya karşı daha rahat hareket edeceğimizi düşündü. Detaylarını hocamızla görüşmek gerekir. Gelecekte bu dizilişe daha iyi adapte olabileceğimizi düşünüyorum.” dedi.

Süper Lig’in bu sezon oldukça zorlu geçeceğini ifade eden Belçikalı futbolcu, “Beşiktaş, kadrosuna kaliteli oyuncular kattı. Fenerbahçe de benzer şekilde etkili transferler yaptı. Samsunspor’un da iyi futbolcuları var. Bizim yapmamız gereken, performansımızı geliştirerek daha iyi sonuçlar almak. Son iki yıldır şampiyonluk yaşadık, üçüncü senemde de bu başarıyı tekrarlamak istiyorum.”

Kaynak: Sözcü

Galatasaray, Elfsborg’u 4-3 Yenerek Önemli Bir Galibiyet Elde Etti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!