1. Haberler
  2. Magazin
  3. Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz’ın Aşkı: Magazin Gündemine Damga Vuran İlişki

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz’ın Aşkı: Magazin Gündemine Damga Vuran İlişki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yasmin Erbil’in Magazin Gündemindeki Yeri

Yasmin Erbil'in Magazin Gündemindeki Yeri

Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeyi başarıyor. Özellikle Yiğit Poyraz ile yaşadığı aşk, magazin dünyasında büyük bir ilgiyle takip ediliyor. İlişkisi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Yasmin Erbil, Hürriyet’in YouTube kanalına konuk olarak izleyicilere samimi bir sohbet sundu. Bu arada, oyunculuk kariyerine de devam ettiğini belirtmekte fayda var.

Sosyal medya paylaşımları nedeniyle sevgilisi Yiğit Poyraz’dan zaman zaman eleştiriler aldığını dile getiren Yasmin Erbil, “Sevgilim birazcık laf ediyor ama ben çok eğleniyorum. Bazen kendimi yanlış ifade ettiğim de oluyor. Bazen kendimi yanlış ifade edebilsem de orası benim eğlendiğim yer.” diyerek hislerini açıkça ifade etti.

Tanışma Hikayesi

Yasmin Erbil, Yiğit Poyraz ile tanışma hikayesini anlatırken, heyecanının kendisine telefon şifresini unutturduğunu söyledi. “Ben telefon şifremi falan unuttum heyecandan. Bu aşk, telefon şifremi unutturacak kadar güçlüydü. Normalde spor salonunda tanıştık. Zaten onu beğeniyordum.” açıklamasında bulundu.

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'ın Aşkı: Magazin Gündemine Damga Vuran İlişki

Evlilik İhtimali Hakkında

Evlilik adımı atıp atmayacağı sorusuna ise Yasmin Erbil, “Ben 28 yaşına gireceğim ve bu yaşın evlilik için erken olduğunu düşünüyorum. Belki bu bir kader.” yanıtını verdi.

Baba Kız İlişkisi Üzerine

Bir röportajında, “Babamın kız arkadaşları beni görünce titremeye başlar.” şeklindeki sözleriyle çok konuşulan Yasmin Erbil, bu ifadesine açıklık getirdi. “Orada birazcık yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben çok mesafeli dururum ve birini sevmiyorsam bunu çok belli ederim.” ifadelerini kullandı.

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz’ın Aşkı: Magazin Gündemine Damga Vuran İlişki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!