1. Haberler
  2. Medya
  3. Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri 20. Bölümü Perşembe Akşamı Ekranlarda

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri 20. Bölümü Perşembe Akşamı Ekranlarda

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’nin 20. Bölümü Perşembe Akşamı Ekranlarda

Yılmaz Erdoğan’ın merakla beklenen dizisi İnci Taneleri, 20. bölümüyle bu Perşembe akşamı Kanal D’de izleyicileriyle buluşuyor. Dizi, güçlü ve yetenekli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Bu kadroda Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Bora Cengiz, Yasemin Baştan, Güven Kıraç, Selim Erdoğan, Bestemsu Özdemir, İrem Çıray, Onur Akbay, Mustafa Yıldıran, Ülkü Hilal Çiftçi, Orkuncan İzan, Furkan Rıza Demirel gibi isimler yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

20. Bölümde Neler Olacak?

20. bölümde izleyiciler, Azem’in Nehir’e olan karmaşık duygularının derinleştiğine tanıklık edecek. Azem, hem Nehir’e çok yakın hem de bir o kadar uzak bir durumda kalıyor. Diler ve Piraye’nin karşılaşması ise ikisi arasında soğuk rüzgarların yeniden esmesine sebep olacak. Cihan ve arkadaşlarının sabıka kayıtlarını öğrenen Mahur, bu durumdan oldukça rahatsız olur ve olayların gidişatını değiştirmek için harekete geçer.

Ayrıca, Azem ve Dilber’in Nehir’in düğününe sürpriz katılımları, geceye damga vuracak. Düğün sırasında Azem’in kızıyla göz göze geldiği an, ani bir gerginliğe yol açacak ve patlayan silahlar her şeyi altüst edecektir.

Unutmayın! Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri yeni bölümüyle Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de sizlerle! Düğünümüz var!

  • Yayın Tarihi: Perşembe, saat 20.00
  • Kanal: Kanal D

Düğünümüz var!

Yılmaz Erdoğan’dan #İnciTaneleri yeni bölümüyle Perşembe saat 20.00’de @kanald’de! @bkmonline

Kaynak: İnci Taneleri Twitter hesabı

Yılmaz Erdoğan’ın İnci Taneleri 20. Bölümü Perşembe Akşamı Ekranlarda
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!