1. Haberler
  2. Gündem
  3. Konya’da Bıçaklı Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

Konya’da Bıçaklı Saldırı: Polis Memuru Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da Sinir Krizi Geçiren Saldırgan Polise Bıçakla Saldırdı

Konya'da Sinir Krizi Geçiren Saldırgan Polise Bıçakla Saldırdı

Konya’nın Selçuklu ilçesinde 13 Ekim tarihinde, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir kişinin sinir krizi geçirdiği ihbarı yapıldı. İhbar üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri intikal etti. Ekipler, kapının açılmasını beklerken, sinir krizi geçirdiği öne sürülen Emre Köroğlu, aniden bıçakla saldırmaya başladı.

Sırtından 7 Kez Bıçaklanan Polis Memuru

Saldırı sonucunda, 3 yıllık polis memuru olan ve bekar olan Mustafa Topuz, sırtından 7 bıçak darbesiyle yaralandı. Yaralanan Topuz ve diğer bir polis memuru, anında tabancalarını çekerek saldırganı etkisiz hale getirdi. Yaralı polis memuru Topuz, hemen ambulansla Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Saldırgan Emre Köroğlu ise Konya Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Ameliyat edilen Mustafa Topuz, tedavisinin ardından taburcu edildi.

33 Suç Kaydı ile Dikkat Çeken Saldırgan

Emre Köroğlu’nun, olaydan sadece 10 gün önce ‘Uyuşturucu kullanmak’ suçundan yakalandığı ve serbest bırakıldığı belirlendi. Köroğlu’nun, bu yıl içinde 5 kez de dahil olmak üzere toplamda 6 kez aynı suçtan yasal işlem gördüğü öğrenildi. Suç kayıtları arasında, 2’si bu yıl olmak üzere 4 kez ‘Gasp’, 1’i bu yıl 3 kez ‘Kasten yaralama’, 1’i bu yıl 4 kez ‘Evden ve otodan hırsızlık’ gibi suçlar yer almakta. Ayrıca, ‘Trafik güvenliğini tehlikeye sokma’, ‘Genel güvenliği tehlikeye sokma’, ‘Mala zarar verme’, ‘Ateşli silahlar kanununa muhalefet’ ve ‘Güveni kötüye kullanma’ gibi birçok suç kaydı da bulunuyor. Emre Köroğlu’nun, bazı suçlardan dolayı 2 kez tutuklandığı ve belirli bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği tespit edildi.

Yaptıklarını Hatırlamıyor

Polis teşkilatında 33 suç kaydı bulunan Emre Köroğlu, tedavisinin ardından geçen salı günü taburcu olduktan sonra gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Köroğlu’nun ifadesinde, “Uyuşturucu kullandım. Ne olduğunu hatırlamıyorum,” şeklinde beyanda bulundu.

Kaynak: Sözcü

Konya’da Bıçaklı Saldırı: Polis Memuru Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!