1. Haberler
  2. Medya
  3. Türkiye Taş Kömürü Kura Sonuçları – 24 Ekim 2024

Türkiye Taş Kömürü Kura Sonuçları – 24 Ekim 2024

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Taş Kömürü Kura Sonuçları – 24 Ekim Perşembe

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), 132 işçi alımına yönelik kura sonuçları ile asil ve yedek isim listesi için araştırmalar hız kazandı. Başvurularını 7-11 Ekim tarihleri arasında tamamlayan binlerce kişi, kura çekimi için belirlenen tarihin gelmesiyle birlikte TTK kura çekimini canlı izlemek üzere ekran başında yerini aldı. Başvuru yapabilmek için 18 ile 35 yaş arasında olmak ve Zonguldak’ta ikamet etmek şartı aranıyor.

TTK 24 Ekim Kura Sonuçları

Türkiye Taşkömürü Kurumu, yerüstü işyerlerinde ve 4857 sayılı İş Kanununa tabi daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere, 15 farklı sanatta toplam 132 nitelikli işçi alımı gerçekleştirecektir. Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından ilana başvuranlar arasından ‘Asıl’ ve ‘Yedek’ adayları belirlemek amacıyla, 24 Ekim 2024 Perşembe günü saat 10.00’da Zonguldak Belediyesi Aşık Veysel Kültür Merkezi’nde (Eski İş Sağlığı ve Güvenliği Binası) halka ve basına açık olarak Zonguldak 1. Noteri tarafından elektronik kura çekimi yapılacaktır.

TTK 132 İşçi Alımı

TTK işçi alımı asil ve yedek isim listesi, noter huzurunda gerçekleştirilecek elektronik kura ile belirlenecektir. Kura çekimi sonuçları ve nihai yedek isim listesi, www.taskomuru.gov.tr internet adresinden adaylara duyurulacaktır. İşçi alımı ile ilgili tüm bilgilendirmeler kurumun resmi internet sayfasından yapılacak olup, kişilere ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

TTK 24 Ekim Perşembe 132 İşçi Alımı Sorgulama Ekranı

Adaylar, kura sonuçlarını ve isim listelerini öğrenmek için belirtilen internet adresini ziyaret edebilirler. Bu süreç, Zonguldak’ın istihdamına katkı sağlamayı hedefleyen önemli bir adım olarak değerlendirilmektedir.

Türkiye Taş Kömürü Kura Sonuçları – 24 Ekim 2024
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!