1. Haberler
  2. Gündem
  3. Haluk Görgün’den TUSAŞ’taki Terör Saldırısına Sert Tepki

Haluk Görgün’den TUSAŞ’taki Terör Saldırısına Sert Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TUSAŞ Genel Müdürü Haluk Görgün, savunma sanayinin önemli merkezlerinden biri olan TUSAŞ’ta meydana gelen terör saldırısını en sert şekilde kınadı. Görgün, “Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden savunma sanayi şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına, TUSAŞ ailesine ve tüm savunma sanayii camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.” dedi.

Görgün, terör saldırısının, terör örgütlerinin, sivilleri hedef alan karanlık yüzünü bir kez daha gözler önüne serdiğini vurguladı. “Bu saldırının amacı, masum insanların canına kastederek, onların üzerinden ülkemiz aleyhinde propaganda malzemesi üretmek olmuştur. TUSAŞ’ı hedef alan bu alçakça saldırının asıl amacını çok iyi biliyoruz.” diye ekledi.

Genel Müdür, hain saldırının, asla amacına ulaşamayacağını ve gece gündüz ülkesinin güvenliği için çalışan savunma sanayii çalışanlarını asla yıldırmayacağını belirtti. “Ülkemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğiyle terör örgütleriyle olan mücadelesine sonuna kadar devam edecek güce ve iradeye sahiptir.” şeklinde konuştu.

Görgün, savunma sanayisine yönelik bu tür saldırıların, tüm dünyada terör örgütlerine karşı verilecek ortak mücadele için bir milat ve dönüm noktası olmasını umduğunu belirtti. “Milletimizin gücünü ve değerli savunma sanayi çalışanlarının desteğini alarak çıktığımız bu yoldan asla dönmeyeceğiz.” ifadesini kullandı.

Son olarak, saldırıda hayatını kaybeden TUSAŞ çalışanlarına bir kez daha Allah’tan rahmet dileyen Görgün, yaralılar için acil şifalar temenni etti. “Türk savunma sanayisinin başı sağ olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü

Haluk Görgün’den TUSAŞ’taki Terör Saldırısına Sert Tepki
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!