1. Haberler
  2. Magazin
  3. Ankara’da TUSAŞ Tesisine Terör Saldırısı

Ankara’da TUSAŞ Tesisine Terör Saldırısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’daki TUSAŞ Tesisine Terör Saldırısı

Ankara'daki TUSAŞ Tesisine Terör Saldırısı

Alçaklar, siyasi gündemin terörü bitirme yöntemlerini tartıştığı bir dönemde, Ankara Kahramankazan’daki havacılık sanayimizin kritik öneme sahip tesisi TUSAŞ’a hedef aldı. İki terörist, biri kadın olmak üzere, bomba ve uzun namlulu silahlarla donanmış bir şekilde tesisi basarak büyük bir kaos yarattı. Bu saldırı sonucunda, aralarında dört TUSAŞ çalışanı ile bir taksici olmak üzere toplamda beş kişi şehit oldu, 22 kişi ise yaralandı.

Saldırının duyulmasının ardından, özel harekat polisleri ve jandarma timleri derhal alarma geçti. Tesis, çok kısa bir süre içerisinde ablukaya alındı. O esnada, silah seslerini duyan çalışanlar hızla sığınaklara indi ve teröristler girdikleri odada kıstırıldı. Gerçekleşen çatışmada, iki terörist de etkisiz hale getirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu hain saldırı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu. Bu karara tepkiler çığ gibi büyüdü. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, X hesabından yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Bayramı’nı asıl bugünlerde daha yüksek sesle, gururla ve coşkuyla kutlamalıyız. Kutlamaları iptal etmek büyük bir hata olur!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sözcü

Ankara’da TUSAŞ Tesisine Terör Saldırısı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!