1. Haberler
  2. Spor
  3. Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in Agresif Oyun Felsefesi

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in Agresif Oyun Felsefesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in Açıklamaları

Son olarak iç sahada Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalarak, ligde Galatasaray ve Beşiktaş’ın ardından üçüncü sırada yer alan Samsunspor’da, teknik direktör Thomas Reis önemli açıklamalarda bulundu.

‘Agresif Bir Oyun Felsefesi’

Alman teknik adam Thomas Reis’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

  • Öne Geçtiğimizdeki Stratejimiz: “Türkiye’deki takımlar öne geçtiklerinde genellikle skoru korumak amacıyla geriye yaslanıyor. Biz de zaman zaman skoru korumaya yönelik bir oyun sergiliyoruz. Ancak, futbol felsefemizin gereği olarak daha agresif bir oyun oynamamız gerektiğini düşünüyorum.”
  • Baskı ve Pres Önemli: “Baskılarımızın etkili ve net olması, ayrıca biraz daha önde basmamız gerekiyor. Son üç hafta içerisinde rakiplerimiz öne geçtiğinde, takım olarak geri düşmemeyi başardık ve bunu oldukça iyi bir şekilde gerçekleştirdik. Bu konuda çok mutluyuz.”
  • Agresif Oyun Anlayışı: “Önceki kulüplerimde de benzer bir oyun anlayışı sergilemeye çalıştım. Amacımız, baskı yaparak daha agresif bir oyun oynamak. Eğer baskılar net bir biçimde yapılmazsa, takımın çoğu pasif bir şekilde oynayabiliyor ki bu da benim istediğim bir durum değil.”
  • Herkesin Oyunun İçinde Olması: “Aktif bir şekilde herkesin oyunun içinde olmasını ve o savaşı vermesini istiyorum. Bu takım için en iyi oyun tarzının bu olduğuna inanıyorum.”

Kaynak: Sözcü

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis’in Agresif Oyun Felsefesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!