1. Haberler
  2. Gündem
  3. Türkiye, TUSAŞ Saldırısında Hayatını Kaybeden Şehitlere Veda Ediyor

Türkiye, TUSAŞ Saldırısında Hayatını Kaybeden Şehitlere Veda Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜRKİYE ANKARA TUSAŞ SALDIRISI ŞEHİTLERİNE VEDA EDİYOR

Türkiye, TUSAŞ’a düzenlenen terörist saldırıda hayatını kaybeden şehitlerini son yolculuklarına uğurluyor. Saldırı sonucunda şehit olan taksi şoförü Murat Arslan, Kahramankazan’da, Şehit Hasan Hüseyin Cambaz, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü için Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda, Atakan Şahin Erdoğan ise Sincan’da gerçekleştirilen törenlerle anıldı.

TUSAŞ’a yönelik terörist saldırıda hayatını kaybeden taksi şoförü Murat Arslan için bugün Kahramankazan’da bir cenaze töreni düzenlendi. Merkez Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Arslan, Kahramankazan Şehitliği’ne defnedildi. Naaşı Türk bayrağına sarılan Murat Arslan’ın cenaze törenine; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile çok sayıda vatandaş ve aile yakınları katıldı.

“HİÇBİR SALDIRI BİZİ YOLUMUZDAN DÖNDÜREMEZ”

Cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı. Erbaş, yaptığı konuşmada, “Milletimizin başı sağ olsun. Biz biliyoruz ki Allah yolunda öldürülenler ölü değildir, diridirler. Murat Arslan kardeşimizin ailesine, başta annesi ve babasına, yaşamını yitiren tüm şehitlerimize başsağlığı diliyorum. Yardım ve dayanışma ile düşmanların tuzaklarını bozmak milletimize nasip olacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hiçbir saldırı bizi yolumuzdan döndüremez. Savunma sanayimize yapılan bu saldırıyı millet olarak unutmayacağız. Bütün şehitlerimize rahmet olsun” ifadelerini kullandı.

DÖRT ŞEHİT İÇİN KARŞIYAKA MEZARLIĞI’NDA TÖREN

Şehit Hasan Hüseyin Cambaz, Cengiz Coşkun, Zahide Güçlü için Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda ve Atakan Şahin Erdoğan için Sincan’da ayrı ayrı törenler düzenlendi.

Kaynak: Sözcü

Türkiye, TUSAŞ Saldırısında Hayatını Kaybeden Şehitlere Veda Ediyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!