1. Haberler
  2. Magazin
  3. Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Buluşma Noktası

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Buluşma Noktası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en prestijli uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul, 19. edisyonuyla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Bu yıl, 24 – 27 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da gerçekleştirilecek olan fuar, katılımcılara eşsiz bir sanat deneyimi sunmayı hedefliyor. Etkinlikte, 14 ülkeden 50 farklı galeri yer alacak. Ayrıca, Madrid Dışişleri Bakanlığı Uluslararası Kültürel İlişkiler Departmanı ve İspanya’nın Türkiye Büyükelçiliği tarafından desteklenen “Born in the Seventies” (Yetmişli Yıllarda Doğanlar) sergisi, 15 farklı galeri ile zenginleştirilecek.

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Buluşma Noktası

Fuara, sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlü sima katıldı ve ilk günden itibaren objektiflere poz vererek etkinliğin coşkusunu paylaştı.

“Bir Sürü Eser Beğendim”

Aslı Tandoğan, 19. Contemporary İstanbul’un açılışına katılan dikkat çekici isimlerden biriydi. Sanatçı, “Sabahtan beri buradayım. Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın farklı köşelerinden gelen sanatçıların eserlerini görmek harika. Bir sürü eser beğendim” ifadelerini kullandı.

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Buluşma Noktası

“Dizi Projemiz Devam Ediyor”

‘Prens’ dizisiyle ilgili de bilgi veren Tandoğan, “Üçüncü sezon geliyor. Yakında çekimlere başlayacağız” dedi. Fenerbahçeli olduğunu belirten oyuncu, “Futbol takımıyla çok ilgili değilim. Eşim ve çocuğum da Fenerbahçeli, ama işin içine çok girmiyorum…” şeklinde konuştu.

“Spor Tutkum Sürekli Değişiyor”

Dalış sporu ile de ilgilendiğini açıklayan Tandoğan, “Şahika Ercümen’e bayılıyorum. İnanılmaz bir kadın ve çok seviyorum. Gençliğimde dağcılık yapıyordum. Kışın kayak yapıyordum, evlenmeden önce ise okçulukla ilgileniyordum. Evlendikten sonra çocukla uğraşmak spor tutkumun değişmesine neden oldu” diyerek spor geçmişini paylaştı.

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Buluşma Noktası

Contemporary İstanbul 2023: Sanatın Buluşma Noktası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!