1. Haberler
  2. Medya
  3. Disney+ Türkiye’de Yeni Reklam Özelliği Geliyor

Disney+ Türkiye’de Yeni Reklam Özelliği Geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Disney+ Türkiye, Haziran 2022’deki lansmanından bu yana önemli bir dönüm noktasına ulaşmayı hedefleyen yeni reklam özelliğini Şubat 2025’te hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu yenilikle birlikte, platforma özel orijinal yapımlar, gişe rekorları kıran filmler, ödüllü ve eleştirmenlerce beğenilen dizilerin bulunduğu geniş içerik kütüphanesi sürekli olarak büyüyerek izleyicilere sunulmaya devam edecek. Aynı zamanda, hem üyelere hem de reklamverenlere yeni fırsatlar yaratılacak.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdür Yardımcısı ve Satış Grup Başkanı Mehmet İçağasıoğlu, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Uzun yıllardır medya kanallarımız ve markalarımız aracılığıyla Türkiye’de birinci sınıf reklam çözümleri sunuyor ve müşteri öncelikli bir deneyime odaklanıyoruz. Bu kararlılık, markaların yüksek oranda erişim, etki ve verimlilik elde etmelerini sağladı. Geleceğe bakarken, Disney+ için reklam özelliğini sunmaya hazırız ve reklamverenlere izleyicilerle etkin bir bağlantı kurmaları için benzersiz bir fırsat sunuyoruz. Disney+’ın 12 ülkedeki reklam destekli üyelik teklifinin Avrupa’daki güçlü ivmesi ve genişleyen ortaklık ağıyla, Türkiye’deki yerel reklamverenler ve paydaşlarla fark yaratan projeler gerçekleştirmeyi umuyoruz.”

Disney+, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra FX, ABC, Disney Television Studios, Searchlight Pictures ve 20th Century Television gibi birçok stüdyodan binlerce saatlik içerik sunmaktadır. Platform, özel orijinal yapımları ve NOW dizileriyle, dünyanın en sevilen hikayelerinden pek çoğuna ev sahipliği yaparak yıl boyunca sürekli olarak yeni TV dizilerini, gişe rekorları kıran filmleri ve özel orijinalleri kütüphanesine eklemeye devam ediyor.

Üyeler, belgeseller, ödüllü dramalar, komediler ve klasik animasyonları kapsayan çok çeşitli bir içerik seçkisine erişebiliyor. Bu içerikler arasında FX’ten “The Bear” ve “Shogun” gibi yeni orijinal yapımların yanı sıra, Disney ve Pixar’dan tüm zamanların en yüksek hasılatını yapan animasyon filmi “Ters Yüz 2” gibi gişe rekoru kıran sinema filmlerinin keyfini çıkarma imkanı bulacaklar.

Ayrıca, Disney+, çok yakında “Umami”, “Başka Bir Sen”, “Kalender” ve kod adı “Aşkı Hatırla” gibi yerli orijinal yapımlarını da izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yeni projeler, Türkiye’deki izleyicilere özel içerikler sunarak yerel pazarda daha da derinleşmeyi hedefliyor.

Disney+ Türkiye'de Yeni Reklam Özelliği Geliyor

Disney+ Türkiye’de Yeni Reklam Özelliği Geliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!