1. Haberler
  2. Medya
  3. Yalı Çapkını 80. Bölüm Bu Akşam Star TV’de

Yalı Çapkını 80. Bölüm Bu Akşam Star TV’de

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yalı Çapkını’nın 80. Bölümü Bu Akşam Ekranda!

Yalı Çapkını'nın 80. Bölümü Bu Akşam Ekranda!

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı Yalı Çapkını, 80. bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star TV’de izleyicileriyle buluşuyor.

Yalı Çapkını 80. Bölüm Bu Akşam Star TV'de

Bu akşam ekrana gelecek olan Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün konusu ise oldukça heyecan verici:

Seyran, büyük bir felaketin eşiğinden dönmeyi başarır. Ferit, bu sefer her şeyi şansa bırakmamakta ve Seyran’ın güvenliğini sağlamak adına kararlıdır. Ferit’in aldığı bu karar, Seyran’ı hiç beklemediği ama alışık olduğu bir ortamda bulmasına neden olur. Hem Ferit hem de Seyran için duygularıyla başa çıkmak giderek daha da zorlaşırken, dışarıdaki tehlike giderek yaklaşmaktadır. Bu tehdit, herkesi birlik olmaya zorlayacak ve yalıya sürpriz bir misafir gelecektir; bu durum tüm dengeleri altüst edecektir.

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yanı sıra dizide; Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Pelin Akil, Sezin Bozacı, Cem Söküt, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay ve Gülen Gedikoğlu gibi birçok yetenekli isim de yer alıyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin‘in üstlendiği ve senaryosunu H. Zeynep Bonçe‘nin kaleme aldığı Yalı Çapkını, yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Star TV ekranlarında sizlerle olacak.

Yalı Çapkını 80. Bölüm Bu Akşam Star TV’de
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!