1. Haberler
  2. Magazin
  3. Rafet El Roman’dan Nafaka ve Evlilik Üzerine Açıklamalar

Rafet El Roman’dan Nafaka ve Evlilik Üzerine Açıklamalar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rafet El Roman’dan Nafaka Açıklamaları

Rafet El Roman'dan Nafaka Açıklamaları

İki kızı ve bir oğlu olan ünlü şarkıcı Rafet El Roman, nafaka konusundaki durumunu net bir şekilde ortaya koydu. Eski eşlerine maddi destek sağladığını vurgulayan Roman, “Benim nafaka gibi bir problemim yok. Zaten ben çocuklarımın annelerine severek bakıyorum. Onların ihtiyaçlarını karşılıyorum ve bunu inkar edemezler,” diyerek durumu özetledi.

Karşı Cinsle Olan Hayranlık

Karşı Cinsle Olan Hayranlık

Rafet El Roman, hakkında yapılan ‘çapkın’ yorumlarına da yanıt verdi. “Bilmediğim bir çocuğum var mı yok mu bilmiyorum,” diyen Roman, “Ama öyle bir durumla karşılaşsam, kesinlikle ona da sahip çıkarım,” dedi. Şarkıcı, hayatındaki heyecan kaynaklarını ise şu şekilde ifade etti: “Tehlikeli sporlar ve adrenalin beni cezbetmez. En büyük heyecanım ve kalp atışlarım, karşı cinse olan hayranlığım ve düşkünlüğümdür. Artık genç kızlar bana pek bakmıyor, herhalde yaşlanıyorum. Düzenli bir ilişkim yok artık. Kadından kadına koşmak büyük bir yorgunluk, ama iyi bir hayat arkadaşınız varsa, birlikte vakit geçirip hayatın tadını çıkartmak çok güzeldir.”

Evlilikler Üzerine Düşünceler

Evlilikler Üzerine Düşünceler

Başından iki evlilik geçen Rafet El Roman, tekrar evlenme olasılığını da gündeme getirdi. Ancak son dönemde ünlü isimlerin yaptığı evlilikleri pek inandırıcı bulmadığını ifade etti. “Evliliğe karşı değilim, yine evlenebilirim,” diyen Roman, “Ama kısa süren evlilikler, modern yaşam tarzının bir yansıması gibi görünüyor. Evliliklerin uzun sürmediğini biliyorum. Magazin dünyasında evlenen evlenene… Bu evlilikler, sanki insanlara gösteriş yapmak için yapılıyormuş gibi geliyor. Evliliklerin yürümediği sadece ünlülerle ilgili değil, bu durum çağın getirdiği yeni yaşam tarzlarından kaynaklanıyor. Hızlı bir hayat, her şeyin hızlı tüketildiği bir döneme dönüştü. Geçmişte anne babalarımız böyle değildi; evlilikler uzun sürerdi çünkü bir ahlak ve edep anlayışı vardı. O anlayış kaybolunca her alanda bir boşluk oluştu,” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Rafet El Roman’dan Nafaka ve Evlilik Üzerine Açıklamalar
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!