1. Haberler
  2. Medya
  3. atv’nin Yeni Dizisi ‘Holding’ Tanıtımı Yayınlandı

atv’nin Yeni Dizisi ‘Holding’ Tanıtımı Yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

atv’nin Yeni Dizisi “Holding” Tanıtımı Yayınlandı

atv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi “Holding”, izleyicilerle buluşan yeni tanıtımıyla heyecan yarattı. Limon Yapım imzalı olan bu proje, yapımcılığını Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Barış Yöş’ün üstlendiği bir yapım olarak öne çıkıyor. İlk görüntülerde, iş dünyasının acımasız kurallarıyla mücadele eden Aydan karakterinin duruşu ve etkileyici sözleri dikkat çekiyor.

Yeni Dizi
Holding yakında atv’de!

“Oyunun kurallarını yeniden yazma zamanı geldi!” #Holding @atvcomtr
— Holding Dizisi (@holdingdizisi) October 22, 2024

“Bir gün denizden bir kız gelir ve ilahi adaletin yerini bulmasına vekil olur…”

Dışarıdan pırıltılı görünen plaza dünyası, içeride egoların ve hırsların çarpıştığı bir arena haline geliyor. Kadınlar Dünya Serbest Dalış rekortmeni olan Aydan, bir anda kendisini bu karmaşık dünyada ve yeni ailesinin içinde bulur. Aydan’ın gelişiyle birlikte ailenin karanlık geçmişi ve üyelerinin gerçek yüzleri gün yüzüne çıkar. Bu durum, aile içinde acımasız bir taht kavgasının başlamasına neden olur. Aydan, bu kargaşa içinde kendi değerleri ve aşkı ile ayakta kalabilecek mi, yoksa güç ve para onu da mı zehirleyecek?

İnsanların aşk ve iktidar ile sınanacağı “Holding” dizisinde başrolleri, Erdal Özyağcılar, Tuğba Sunguroğlu, Caner Topçu, Mustafa Üstündağ, Öznur Serçeler, Melisa Döngel, Şebnem Bilgiç, Kayra Şenocak, Ozan Gözel, Ali İl, Gün Koper, Zeynep Özyağcılar, Sadi Celil Cengiz, Itır Esen, Atsız Karaduman ve Macit Koper gibi önemli oyuncular paylaşmaktadır.

“Bazı savaşlarda herkes kaybeder!”

Aile içindeki hesaplaşmalar, entrikalar, tuzaklar, kıskançlıklar ve ihanetlerle dolu bir hikaye sunan “Holding”, izleyicilerine nefes kesen bir drama vaat ediyor! Holding, çok yakında atv ekranlarında sizlerle buluşacak.

atv’nin Yeni Dizisi ‘Holding’ Tanıtımı Yayınlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!