1. Haberler
  2. Magazin
  3. Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşk İddiaları Gündemde

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşk İddiaları Gündemde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşkı Gündemde!

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka'nın Aşkı Gündemde!

Yeni sezonda dizi projesiyle ekranlarda boy gösteren Hafsanur Sancaktutan (24), geçtiğimiz temmuz ayında yaptığı ‘aşk’ açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen 24 yaşındaki genç oyuncu, bir röportajda “Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam” diyerek samimi bir yanıt vermişti. Bu cesur açıklamanın hemen ardından, Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka’nın yeni bir aşka yelken açtıkları yönünde iddialar ortaya atıldı.

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka'nın Aşk İddiaları Gündemde

Aşıkların, ilk kez Çengelköy’deki bir restoran çıkışında objektiflere yakalanması, bu iddiaları güçlendirdi. İkili, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘İnci Taneleri’ dizisinin yıldızı Kubilay Aka ve onun sevgilisi Hafsanur Sancaktutan, Cannes Film Festivali dönüşünde İstanbul Havalimanı’nda görüntülenerek basının ilgisini tekrar üstlerine çekti.

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka'nın Aşk İddiaları Gündemde

“ŞU AN YERİ DEĞİL”

Gazetecilerin, ‘Cannes Film Festivali sizin için nasıl geçti?’ sorusuna yanıt veren Kubilay Aka, “Güzel geçti. Fakat yaşadığımız olaylar bizi çok üzdü. Lanetliyoruz, her yerde böyle şeylerin yaşanması hoş değil. Biz ülkemizi temsil ederken, bu tür olayların yaşanması sevinmemizi engelliyor” şeklinde konuştu. Hafsanur Sancaktutan ise, “Daha sonra konuşalım, şu an yeri değil” diyerek konuyla ilgili daha fazla bilgi vermekten kaçındı.

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka'nın Aşk İddiaları Gündemde

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka’nın Aşk İddiaları Gündemde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!