1. Haberler
  2. Magazin
  3. Masterchef Türkiye’de Eski Yarışmacılar ve Eleme Adayları

Masterchef Türkiye’de Eski Yarışmacılar ve Eleme Adayları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Masterchef’te Eski Yarışmacılar Ekranda

Masterchef'te Eski Yarışmacılar Ekranda

Masterchef Türkiye’nin son bölümünde, izleyicilerin karşısına eski yarışmacılar konuk oldu. Alican, Eda, Metin, Hasan, Barış, Tolga, Azize, Ayaz ve Barış, bu özel bölümde yer aldı. Eda, yaptığı açıklamalarda bu sezonun en çok ilgi duyduğu yarışmacısını duyurdu. Eda’nın Masterchef Türkiye’deki favorisi, Onur oldu.

Masterchef Türkiye'de Eski Yarışmacılar ve Eleme Adayları

Eda, kadın yarışmacılara yönelik ‘kopya’ krizi hakkında sitemde bulunarak, “Onur’u şampiyon olarak görmek istiyorum. Semih’i çok başarılı buluyorum, Kaan var hemşehrim, onu da seviyorum. Kerem başarılı, onu da çok seviyorum. Fakat kadınlara biraz kızgınım. Bu yüzden onları desteklemiyorum. Nigar’a da kızgınım. Geçtiğimiz haftalarda bazı tarifler hazırladılar ki bizim bile aklımıza gelmeyen işlerdi,” şeklinde ifadelerde bulundu.

Masterchef Türkiye'de Eski Yarışmacılar ve Eleme Adayları

“Herkes Kendine Yakışanı Yapıyor”

Daha sonra oylamaya geçildi ve kazanan mavi takım oldu. Kırmızı takım, eleme adayı belirlemek için dokunulmazlık oyununa katıldı. Bu süreçte Beyza’nın yaptığı açıklama dikkat çekti. Beyza, “Takımda olmazsa olmaz gibi hissettim. Elimden geleni yaptım ama takımdan aldığım moral beni çok etkiledi. Herkes kendine yakışanı yapıyor. Arkadaşlarımı düşünerek sonuna kadar yarışırım. Bazı insanlar o havayı veriyorlar; potada değilken bu oyunu alacağız diyorlar ama potadayken bambaşka bir tavır sergiliyorlar. Kerem ağabey var, Alper zaten potadaydı, bilmiyorum. Verdiği hava her şeyi değiştiriyor. Bu oyunu alabilirdik şefim, çok sinirliyim. 3-0 bizim için değil,” dedi.

“Kimseye Köstek Olmadım”

Kerem, Beyza’nın açıklamalarına yanıt olarak, “Çıktım, oynadım ve yemeğim de geçti. Elbette haftanın başındaki motivasyonumu gerçekleştirmem beklenebilir, ama yenilen bir takım var. İnsan doğası gereği motivasyonu düşüyor. Kimseye köstek olmadım, ekstra motivasyon için kendimi zorlamadım,” şeklinde bir yanıt verdi.

Eleme Adayları Belli Oldu

Yarışmacılar açıklamalarını yaptıktan sonra dokunulmazlık oyunu gerçekleştirildi. Bu oyunun kazananı Beyza oldu. Haftanın 5. ve 6. eleme adayları ise Nigar ve Ezgi olarak belirlendi.

Masterchef Türkiye’de Eski Yarışmacılar ve Eleme Adayları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!