1. Haberler
  2. Magazin
  3. Tuvana Türkay’ın Varis Operasyonu ve Sağlık Durumu

Tuvana Türkay’ın Varis Operasyonu ve Sağlık Durumu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tuvana Türkay’ın Sağlık Sorunları ve Operasyon Süreci

Tuvana Türkay'ın Sağlık Sorunları ve Operasyon Süreci

Bacağındaki ağrılar giderek artan Tuvana Türkay, sağlığını tehlikeye atan bu durumu daha fazla ihmal edemeyerek doktora başvurdu. Yapılan detaylı tetkikler sonucunda, ciddi varis sorunları tespit edildi ve Türkay, acil bir operasyon geçirmeye alındı.

Tuvana Türkay'ın Varis Operasyonu ve Sağlık Durumu

“ZOR GÜNLER GEÇİRDİM”

Operasyonun ardından sağlığına kavuşan Türkay, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine seslenerek, “Uzun süredir bacaklarımda dayanılmaz ağrılar yaşıyordum. Kramplar ve bacak şişmesi yüzünden oldukça zor günler geçirdim. Varislerim de mevcuttu. Ardından Cesur hocayla tanıştım ve başarılı bir operasyon geçirdim. Şimdi varis çorabı giyiyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Tuvana Türkay’ın doktoru, “Tuvana henüz genç yaşta olmasına rağmen bu hastalıkla karşılaşması, ailesel bir durum. Annesi de aynı sorunlarla mücadele etmiş. Yani genetik bir yatkınlık söz konusu. Bu tarz hastalıklar genellikle ileri yaş ve sigara içenler için büyük bir risk oluşturuyor. Zira, akciğerlere pıhtı atarak ölümcül sonuçlar doğurabilir.” dedi.

Kaynak: Sözcü

Tuvana Türkay’ın Varis Operasyonu ve Sağlık Durumu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!