1. Haberler
  2. Spor
  3. Jose Mourinho’nun Manchester United Maçındaki Açıklamaları

Jose Mourinho’nun Manchester United Maçındaki Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho, 1-1 berabere sona eren Manchester United karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu. Gördüğü kırmızı kart sebebiyle tribüne gönderilen Mourinho, “Eğer bu duruma itiraz edersem 6 ay ceza alırım” dedi. İşte Mourinho’nun dikkat çeken ifadelerinden bazıları:

‘ÇILGINCA BİR YAPBOZ…’

“Biz, daha üst seviyede bir takıma karşı mücadele ettik. Premier Lig’de daha fazla kalite, yoğunluk ve tempo var. Oyuncularım harika bir performans sergiledi. Maçı sağ bekte oynayan bir stoperle ve sol bekte oynayan bir sağ bekle tamamladık. Sonuç olarak, çılgınca bir yapboz oluşturmak zorunda kaldık ama genel performansımız olağanüstüydü; oyuncularımdan daha fazlasını isteyemezdim.”

‘FENERBAHÇE’DEN SONRA AVRUPA YOK’

“Kırmızı kartla ilgili olarak, açıkçası tek söyleyebileceğim şu: Fenerbahçe’den sonra Avrupa’da yer almayan bir takıma gideceğim gibi görünüyor. Gördüğüm kırmızı karta itiraz edersem 6 ay ceza alırım. Sevilla ile oynadığımız finalden bu yana durum böyle…”

‘BU ŞARTLARDA 2 PUAN KAYBETTİK’

“Takımım, maçın başından itibaren harika bir performans gösterdi. Daha iyi olan taraf bizdik. Onana, harika kurtarışlar yaptı. İlk yarıda kaleyi bulan sadece 1 şutları vardı. United bölümünde bazı şeyler oldu, ne olduğunu kesin olarak söyleyemem ama Bright’ı kaybettik. UEFA listesinde bazı oyuncuları dışarıda bırakmak zorunda kalmıştık. Bu şartlar altında gerçekten harika bir oyun oynadık. Normal şartlarda Manchester United’dan 1 puan almak iyi bir sonuç ama bu şartlar altında 2 puan kaybettiğimizi düşünüyorum.”

‘ONANA 2 HARİKA KURTARIŞ YAPTI’

“Onana, iki inanılmaz kurtarışa imza attı. Kalecim o ana kadar pek kurtarış yapmamıştı ama Onana, sadece 10 saniye içinde iki imkansız kurtarış yaptı. Sonuç açısından belirleyici olan isim Onana oldu. Yirmi kurtarış yapmadı ama gerçekten etkileyici iki kurtarışla maçı kurtardı.”

‘CENK TOSUN İÇİN ÜZÜLÜYORUM’

“Cenk Tosun için oldukça üzgünüm. Kendisi gerçekten harika bir çalışma disiplini sergiliyor. Ona hak ettiği dakikaları veremediğim için içim buruk. Dzeko’yu ve En-Nesyri’yi tercih ediyorum ama Cenk’i oynatamıyorum. Bu durum beni gerçekten üzüyor. Onun gibi çok çalışan, fakat forma şansı bulamayan oyuncular için üzülmekteyim; fakat elbette ki onun da zamanı gelecek.”

Kaynak: Sözcü

Jose Mourinho’nun Manchester United Maçındaki Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!