1. Haberler
  2. Medya
  3. 25 Ekim 2024 Cuma Depremleri: Son Dakika Bilgileri

25 Ekim 2024 Cuma Depremleri: Son Dakika Bilgileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Az Önce Deprem Mi Oldu? Son Dakika Deprem 25 Ekim 2024 Cuma!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, Türkiye’de meydana gelen depremler hakkında en güncel verileri sunan iki önemli kaynaktır. Türkiye, Anadolu, Avrasya, Afrika ve Arap levhalarının kesişim noktasında yer aldığı için, depremselliği yüksek bir ülke konumundadır. Bu durum, ülkemizde sürekli olarak irili ufaklı depremlerin yaşanmasına neden olmaktadır.

Son olarak, 6 Şubat 2024 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremleri, büyük yıkımlara ve maalesef binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine sebep olmuştur. O tarihten bu yana, vatandaşlar Türkiye genelinde meydana gelen depremleri merakla takip etmekte ve araştırmalara yönelmektedir.

AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU?

Türkiye’nin coğrafi konumu, depremlerin sık görülmesine olanak tanımaktadır. Ülkede bulunan Kuzey Anadolu Fay Hattı, Doğu Anadolu Fay Hattı, Batı Anadolu Fay Hattı ve Kuzey Anadolu Sıradağları gibi birçok farklı fay hattı, zaman zaman kırılmalara ve sarsıntılara neden olmaktadır.

SON DEPREMLER ÖĞRENME EKRANI

Depremin şiddeti ve büyüklüğü, bağlı olduğu fay hattına göre değişiklik göstermekte ve artçı depremler de meydana gelebilmektedir. İşte sizler için derlediğimiz 25 Ekim 2024 Cuma günü meydana gelen depremlerle ilgili bilgiler:

  • Bugün nerede deprem oldu?
  • Son dakika nerede deprem meydana geldi?
  • 25 Ekim 2024 Cuma günü hangi bölgelerde deprem yaşandı?

25 Ekim 2024 Cuma Depremleri: Son Dakika Bilgileri
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!