1. Haberler
  2. Magazin
  3. Seren Serengil’in Siyasete Atılması ve Hayvan Hakları Üzerine Açıklamaları

Seren Serengil’in Siyasete Atılması ve Hayvan Hakları Üzerine Açıklamaları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde hayvan hakları konusundaki duyarlılığı ile siyasete atılma kararı aldığını duyurdu. “Siyasete girmek zorundayız” ifadesiyle bu önemli adımını vurgulayan Serengil, ilk ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Başkanlığı’na gerçekleştirdi.

Önceki akşam katıldığı bir davetten çıkışta, muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, Türkiye’nin içinde bulunduğu duruma dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Şu an Türkiye’nin her tarafı mahşer yeri” diyen Serengil, terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ı Meclis kürsüsüne davet eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’ye sert bir dille tepki gösterdi.

“BU İNSANLAR ŞU AN ÜLKE YÖNETİYOR”

Seren Serengil, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı: “Sokak hayvanlarına güvenli sokaklar istiyoruz” dediğimizde, arkasından beş kadın kocası tarafından, dört çocuk ise babası tarafından vahşice öldürüldü. Narin, sokak ortasında katledildi. Hastanelerden gelen ölüm haberleri ise türlü tezgahlarla doluydu… Şu an Türkiye’deki terör olayı çok ciddi bir boyut kazandı.

Serengil, sözlerine şöyle devam etti: “Şu an Türkiye’nin her tarafı mahşer yeri… Notere gittiğinizde bir ev satmaya çalıştığınızda, 65 yaş üstü olduğunuz için devlet hastanesinden rapor almanız gerekiyor. Bu insanlar şu anda ülkeyi yönetiyor. Ben Devlet Bahçeli’nin artık veda etmesi gerektiğini düşünüyorum. Zirvede bırakmalı. Zirvede mi, değil mi tartışılır, ancak koltuk sevdası yüzünden gün geçtikçe yanlış kararlar alınmaya başlandı. Atatürk’ün kurduğu o Meclis’e, birçok annenin çocuğunun kanına, günahına girmiş kişiler tarafından terörist olarak nitelendirilen birinin hitap etmesini istemek, gerçekten kabul edilemez.”

Son olarak, Seren Serengil Türk milletinin bu duruma daha fazla göz yumacağını düşünmediğini belirterek, “Koltuk bu kadar önemli olmamalı…” dedi.

Kaynak: Sözcü

Seren Serengil’in Siyasete Atılması ve Hayvan Hakları Üzerine Açıklamaları
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Sunum ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!